.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Gitarki

Rammstein
    Guest

Gitarki

Ок пичове. Имам един въпрос. С какво се характеризират електроакустичните китари с останалите. Чувал съм, че били боза, всмисъм стават за акустични, ама електрония звук за нищо не става. Или нещо такова, затова питам ако някой разбира да ме светне.

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ох... Дори не съм чувала за такова понятие Звучи ми доста весело - хем акустична, хем електронна и малко не ми звучи правдоподобно. Сигурен ли си че не говориш просто за едното, или просто за другото???

Мега фен
    На външен вид като акустична ли изглежда китарата? Звучи ми глупавичко.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    vijdal sam takava i sam 4uval zvuka i. nqma6e osobena razlika sas elektri4askata. ama zavisi ot ka4estvoto.

btw za kakvo ti e to4no takava?

Guest
    Ето пичове, показвам http://mci-bg.com/promobg.php , най-долната в черно. На форма е като акустичната, димек куха, ама имала изход за усилвател. Затова питам ако някой има такова нещо да сподели впечетления.

mda... zvuka na tezi opredeleno 6te e po-razli4en ot tozi na solidnite elektri4eski kitari, za6toto principa e razli4en. na normalnite zvuka se ulavq direktno ot adaptorite, a tuk rezonira v kutiqta, i togava se ulavq. ne mislq 4e ako vurje6 takava kitara kam kube i distor6an 6te se polui4i su6tiq efekt. tazi na snimkata stava po-skoro za akusti4na otkolkoto za elektri4eska.

ako iska6 elektri4eska kitara, si kupi elektri4eska kitara. tq nqma zamestitel.

Bonehead
    Guest
    Брат, не че искам да спорим, обаче ел китарата и има големи недостатъци. Трябва да си дрънкаш у вас, просто не върви да разнасяш цялата апаратура. Според мен ел китара ще ти трябва, ако свириш в група, а-китарита можеш да ги мъкнеш навсякъде.

da, taka e. trqbva da si preceni6 za kakvo ti trqbva kitara. ako e za drunkane navun nai dobre si vzemi standartna akusti4na kitara. puk, nai dobre, ako ima6 sredstva i ne ti se svidqt, moje da vzeme6 i dvata vida.

Re: Gitarki

Цитирай Първоначално написано от Rammstein
    Ок пичове. Имам един въпрос. С какво се характеризират електроакустичните китари с останалите. Чувал съм, че били боза, всмисъм стават за акустични, ама електрония звук за нищо не става. Или нещо такова, затова питам ако някой разбира да ме светне.
    Електроакустичната си е най-обикновена акустична китара, само дето има вграден микрофон или пиезоадаптер (тоест можеш да си я вържеш към усилвател и да си дерзаеш, но и иначе можеш да свириш на нея - нищо не ти пречи). Ако няма да свириш в група - по-добре си вземи китара без електроника. Иначе само ще се набуташ с пари.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си