.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Град
    София
    Просто ги е погледнал...кво толкова,все едно ти е изневерил...гледай си и ти пичовете по улицата и недей да се палиш така...аз например повечето пъти аз се заглеждам по мацките и по пичовете...ако чак толкова ти е неприятно кажи му,но по-тактично,а не да му викаш и да се карате,щото е глупаво(мъжете най-мразят някой да им пищи на главата)

RAZI4EROVANATA
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nunki
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Абе гадно си е гаджето да заглежда разни други пред теб, ама пък си е нормално. Всеки го прави ! Не ми казвай, че през тая година и половина не си се заглеждала по някой хубав батко? Гадно е, че го е направил толкова очевидно, ама то си е заложено просто в мъжката природа. Това, че се е загледал по друга незначи, че не те обича... Просто поговори с него и му кажи, че не ти е приятно да го прави и ще започне да се съобразява.
    а ако не се съобразява никога като моя а аз ако погледна някой става луд скандал тогава какво ще направиш???

I MOQ PRIQTEL E TAKUV REVNUVA ME OT SAMOTO NI6TO A AKO SE ZAGLEDA SIGORNO 6TE MI VDIGNE SKANDAL ILI PONE 6TE MU STANE MNOGO VUTRE6NO NE 4E NE MOGA DA SE ZAGLEJDAM A NE ISKAM ZA6TO MOMI4ETATA MOGAT DA SE SUOPBRAZQVAT A MOM4ETATA NE ? TAKA4E nunki RAZBIRAM TE NAPULNO ZNAM KAK SE 4USTVASH !

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    и какво?!Престъпление ли е направил?!?!?!НЕ мисля...!Нима ти,ако мине някой страшен пич покрай теб,няма да го загледаш?!.......Да ви имам проблемите!!!!!

Няма абсолютно нищо лошо в това.И при мне се е случвало,но обратното.
    Минаха едни сладури и аз се изкуших и ги проследих с поглед,щото единия ми намигна и аз им се усмихнах(държейки гаджето си за ръка )Той само ме погледа и викна"Ей ко прайш бе??"Аз само му се усмихнах и викнах"Видя ли кви смотани бяха тия"и му затворих устата с целувка!
    Дано не ми е пораснал носа оттогава!

a kakvo da kajat jenite na stroitelnite rabotnici koito sa prinudeni da podvikvat na hubavite momi4eta minava6ti pokrai stroejite a?
    I am in your fridge stealing your foodz!!

На всички момичета - не бъдете чак толкова ревностни! Споко! Няма да ви забрави и да гони другите момичета само за да им каже че ги е харесал
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    a kakvo da kajat jenite na stroitelnite rabotnici koito sa prinudeni da podvikvat na hubavite momi4eta minava6ti pokrai stroejite a?
    Хахаха...не моля те,че ми се случва доста често и направо полудявааааам
    Толкова е ужасно

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Толкова е ужасно

a rabotnicite.. te kakvo da kajat, tova go nqma v zdravnata OsigUrovka!!

I am in your fridge stealing your foodz!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Толкова е ужасно

a rabotnicite.. te kakvo da kajat, tova go nqma v zdravnata OsigUrovka!!

Лелееее....горките те Трябва тогава да се направи реформа на закона за здравното осигуряване ,не бях се замисляла до сега

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RAZI4EROVANATA
    Цитирай Първоначално написано от nunki
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Абе гадно си е гаджето да заглежда разни други пред теб, ама пък си е нормално. Всеки го прави ! Не ми казвай, че през тая година и половина не си се заглеждала по някой хубав батко? Гадно е, че го е направил толкова очевидно, ама то си е заложено просто в мъжката природа. Това, че се е загледал по друга незначи, че не те обича... Просто поговори с него и му кажи, че не ти е приятно да го прави и ще започне да се съобразява.
    а ако не се съобразява никога като моя а аз ако погледна някой става луд скандал тогава какво ще направиш???

I MOQ PRIQTEL E TAKUV REVNUVA ME OT SAMOTO NI6TO A AKO SE ZAGLEDA SIGORNO 6TE MI VDIGNE SKANDAL ILI PONE 6TE MU STANE MNOGO VUTRE6NO NE 4E NE MOGA DA SE ZAGLEJDAM A NE ISKAM ZA6TO MOMI4ETATA MOGAT DA SE SUOPBRAZQVAT A MOM4ETATA NE ? TAKA4E nunki RAZBIRAM TE NAPULNO ZNAM KAK SE 4USTVASH !
    nedei da se zaglejda6 6e napravi6 gre6ka ot li4en opit znam az ve4e sum na principa "pravi kakvoto ti kazvat" i nqmam problemi (za sega)

Голям фен
    Град
    София
    много ясно, че ще се заглежда... то на втората седмица ти писва да гледаш само една и съща п**ка

(за да не се чудите - думата е пЪПка)

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Избоди му очите много ясно! Как ще поглежда нещо друго различно от тебе?!Яяяяяя нахалник с нахалниците....ще си блее той настрани Скандал,шамари,писъци,сълз и накрая ще си биеш главата в стената тъй като ще осъзнаеш колко нормално е това всъщност
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Tedi_sheep
    Guest
    По-добре пред теб!Ако го е направил пред теб значи не се притеснява, понеже знае, че си е само твой и че нито ти е изневерил, нито нищо...Приятно ли ще ти е да го направи зад гърба ти и после да научиш от някой друг, тогава може да се съмняваш в любовтта му!А той е момче, не да го спреш да се оглежда, все пак не може да се каже на хубавото-лошо!

blqblqqqqqqqqqqqq
    Guest

:)

Mi nz li4no na men mi se e sluchvalo i mi stava mn typo ama se opitvam da ne go pokazvam i osobenno kato mu se svalqt si4kite momi4eta shtoto si mi e mn sladyk priqtelq i poludqvam ama se dyrja!!!
    Obiknovenno az se zaglejdam dori ponqkoga naro4no zashtoto predpo4itam na nego da mu e malko gadno ot kolkoto na men i vijdam kak se izqjda ot vytre a tova spored men ozna4ava 4e go interesuvam
    Tova e ot men i Uspeh!
    Ne se patkai mn;p

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си