Цитирай Първоначално написано от RAZO4EROVANATA
ZD5RAVEITE OT MNOGO VREME SLEDQ TOZI FOROM I ADSKI ME KEFI .MOQT PROBLRM E SLEDNIQ HODQ S EDNO MOM4E OT 1 GODINA I 6 MESECA I MNOGO GO OBI4AM I TOI MEN NADQVAM SE KAZVAL MI E 4E ME OBI4A I GO E POKAZVAL NO PREDI NQKOLKO DENA TOI SE ZAGLEDA PO DRUGI MOMI4ETA KOETO ME NARANI MNOGO VSI4KI 6TE KAZAT NQMA LOSHO DA SE ZAGLEJDA IMA SI O4I DA GLEDA NO NUJNO LI BESHE SPORED VAS DA SE ZAGLEDA PO DRUGI PRED MEN .AKO BQHTE NA MOE MQSTO KAK 6TQHTE DA POSTUPITE ,KAK 6TQHTE DA SE 4USTVATE I SLU4VALO LI VI SE E DO SEGA ??
Zna4i ti ne moje6 da go spre6 da gleda.Sepak i toi e mom4e,a v prirodata im e da se zaglejdat po hubavite momi4eta.Proto mu kaji ili pokaji po nqkakuv na4in 4e ti e nepriqtno i da ne go pravi/pone pred teb/.Az 4estno da ti kaja nqmam takuv problem/pone sega/,no predi imah,kogato vijdah 4e gleda drugo momi4e prosto spirah da mu govorq/tupo nali/ i tova go izqjda6e otvutre,prosto ne moje6e da izdurji bez da mu govorq i minutka.Tupo -tupo ama deistva6e ! No mnogo po dobre 6te e kakto kaza Ani_girlda sedne6 i da pogovori6s nego na 4etiri o4i,otkrito i 6iroko...