az mnogo obi4am gadjeto si i tova4e toi se zaglejda po drugi me pravi ne6tastna za6toto predi mesec mi e kazal ooo az kato bqh s biv6ata se zaglejdash mnogo i taka na tatak a sega s teb ne e taka i sled 1 mesec go vijdam da gleda nqkakvi macki ot tova nai mnogo me boli 4e mi e kazal 4e sum go promenila 4e ve4e ne pravi taka ili pone pred men a edva li ne v sledva6tiqt moment go voijdam kak se zaglezda po drugi perfektni momi4eta nba koito nito cicite s im malki nito dupetata golemi naistina hubavi momi4eta gadjeto mi naitina e hubav ne samo az sum go kazvala mnogo momi4eta postoqno go gledat i edva li pred men mu se svalqt priqtelite mu postoqno kazavat ooo imzash pozdravi ot taiq ili ot onqiq tova me drazni karame da se 4ustvam nenujna i malka nz za6to taka mojebi za6toto mnogo go obi4am iskam da e 6tasliv ili imam druga predstava ot jivota ili i az ve4e neznam ni6to neznam 4usvam se mnogo zle za6toto ponqkoi put edno zaglejdane vodi do drugo i taka zaglejdane kafeta flirtove i az neznam mojebi go revnuvam no naistina mnogo ama mnogo go obi4am davam vsi4ko za nego strah me e da ne go izgubq prosto !