Здарвейте на всички. Всички тук сте готини хора и се надявам да ми помогнете.
Ето го и моя проблем:Значи след като скъсах с гаджето си(беше се влюбил друга ,и ме остави аз да реша какво да правя,и аз реших да скъсаме).МНого пъти сме късали и сме се събирали.След една седмица го видях в чата и реших да видя как са при него нещата.Каза ми,че бил скъсал с това момиче и искал да бъде отново с мен.И не знам какво да правя.Да му дам ли още един шанс или не?
А като скъсахме,на мен ми беше трудно да го забравя,но реших,че трябва да си намеря друг.Затова реших да поразгледам sladur.com и видях едно много сладко момче и страшно много ми хареса ,но до сега не съм го засичала в чата и реших да му пиша по емайла.Иначе влиза там.
Написах му как се казвам и как се пиша в чата(ако иска да си початим,да ме потърси).След един ден му написах и емайла си,за да ми пише там.Но като гледам,не си е проверявал пощата?И си мислех да му напиша кога и към колко да се срещтнем в чата,ако е съгласен.
Какво ще ме посъветвате да правя?Да дам ли шанс на бившето си гадже или да избера др. момче(което страшно много ми харесва )?Не знам кои от двамата да избера.
Благодаря ви предварително.