.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Гледам и не вярвам на ушите си ;)

Абе гледам теми , постове в този раздел и се учдя...
    Има ли някакви други повредени като мен които не са се влюбвали... Или по- точно не са обичали някой от противоположния пол, различен от баща си и от близките си приятели. Защото да се влюбиш се дължи на раздвижване на хормоните, някакво желание за физическа близост, и ми се е случвало много пъти...
    Но да обичаш някой е нещо много повече. Нещо което не съм изпитвала- не че ми липсва. Няма как да ти липсва нещо което не си имал...
    Не ви питам повредена ли съм. Нито дали е нормално. А дали има някой друг в тоя форум също така...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    АХАХХА мноо як лаф та на въпросът ти .аз съм също повреден никога несъм се влюбвал айде само веднъж беше и така ми е добре карам си го на псевдо любов.

Голям фен
    Mislq 4e mojesh samo da sujalqvash!Da obi4ash e nai-hubavoto neshto na tozi svqt!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Mislq 4e mojesh samo da sujalqvash!Da obi4ash e nai-hubavoto neshto na tozi svqt!
    Най-хубавото нещо на светът са парите.

Чувствата са лошо те са за хора с лабилна психика и комплекси.
    Но от време на време то няма човек без комплекси мухахахах

Супер фен

Re: Гледам и не вярвам на ушите си ;)

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Има ли някакви други повредени като мен които не са се влюбвали... Или по- точно не са обичали някой от противоположния пол, различен от баща си и от близките си приятели. Защото да се влюбиш се дължи на раздвижване на хормоните, някакво желание за физическа близост, и ми се е случвало много пъти...
    Но да обичаш някой е нещо много повече. Нещо което не съм изпитвала- не че ми липсва. Няма как да ти липсва нещо което не си имал...
    Не ви питам повредена ли съм. Нито дали е нормално. А дали има някой друг в тоя форум също така...
    О,не се притеснявай... И аз преди бях така...Чудех се на себе си,но когато ме настигна любовта,повярвай ми хич не ми стана добре!!!
    Защото след любовта идва мъката...По-добре да не бях се влюбвала!Но сега вече ще внимавам в кой се влюбвам

pechomuh_f4e_
    Guest
    rosskata brao momi4e stavame dve ot edna sekta sme s tebe

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven

Какво да ти кажа...от една страна..кофти ма имаш цял живот време, а от друга - повярвай ми удължила си си живота с поне 10-15 години в следствие на това...Любовта си е...нерви като оставим настрана хубавите работи
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Аз Аз Аз \/ Аз съм от повредените също
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

А още по хубаво е когато ти отвръщат със същото

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

[quote="Krem4eto"]
    [b]
    Защото след любовта идва мъката...По-добре да не бях се влюбвала!Но сега вече ще внимавам в кой се влюбвам
    Всяка система се стреми към равновесие. !!!

Голям фен
    Az smqtam che v toq forum pishat hora koito ot nai malkoto privlichane reeshavat che e lubov.. No zamislete se kazvate che ste gotovi na vsi4ko za choveka do vas no dali naistina e taka ?..... Az sam pravila super mn neshta za nai ralzichni hora.no i do dnes neznam dali kogato sam kazvala ,,obicham te'' e bilo ot sarce...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    da,az sym taka.makar 4e mnogo pyti mi se e slu4valo da si mislq 4e obi4am nqkogo,nai-nakraq se okazva,4e samo sym si go mislila.no ako trqbva da kazvam kolko pyti sym se vlubvala...nqma da moga da gi presmetna

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Az smqtam che v toq forum pishat hora koito ot nai malkoto privlichane reeshavat che e lubov.. No zamislete se kazvate che ste gotovi na vsi4ko za choveka do vas no dali naistina e taka ?..... Az sam pravila super mn neshta za nai ralzichni hora.no i do dnes neznam dali kogato sam kazvala ,,obicham te'' e bilo ot sarce...
    Аз да си призная досега не съм казвала "Обичам те"....Защо ли?!Може би ме е страх,че ако го кажа момчето до мен ще се отдръпне...НЗ!Искам да обичам някой,който също ще ме обича,затова може би ще чакам първо момчето до мен да ми каже "Обичам те" и тогава аз!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    А още по хубаво е когато ти отвръщат със същото
    ba6... qvno ne si sre6nala podhodq6tiq
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    само на едно момче от всичките момчета с които съм била съм казвала "обичам те", но определено беше от сърце и го мислех
    влюбвала съм се веднъж...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    sofia
    be i da ne si vluben i da si vluben e gotino no si ima i + i minusi taka 4e mai nai dobre sredno polojenie samo da haresva6 nqkoi no da ne go obi4a6
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Ivory
    Guest
    i as sam ot povredenite @!@ :P i dobre che naistina mn se radwam kato se setq prosto .. luboow .. nz dali nqkoga shte izpitam no opr nqma da e skoro i iskam da wi kaja che towa e edno ot nai hubawite use6tania da Ne si vlyben

to moje da si e vliuben 4ovek no obi4ta idva po trudno.ne ot den dva.trqbva da nameri6 podhodq6tiq koito da zaobi4a6 a ne prosto da e edin ot porednite po koito si hlutvala.az su6to sam bila vliubena no nikoga ne sam obi4ala mom4e.spoko ne si povredena,obi4ta ne idva tolkoz burzo!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    аз съм казвала "обичам те" само на едно момче и това е най-добрия ми приятел.На гадже не съм,въпреки че на мен са ми казвали,но не мога да проумея как след 3 седмици ходене можеш да обичаш някой.Любовта идва в следствие на много изживяни неща,на много прескочени трудности.....и дотса трудно се създават онези чисти и искренни чувства,които ние наричаме ЛЮБОВ!

LoveisPain
    Guest
    Ne ti i trqbva momi4e zna6 li posle kvi depresii i tapotii sa reve6 u vas kat maloumnite a na drugiq ne mu dreme i ot tvat i staa o6te tolko krivo i idva sled mesec i ti se moli i ti reve a ti se 4udi6 kvo da prai6 ako ne tragne6 s nego 6te boli no 6te se ospokoi6 du6evno.No ako pak tragne6 ni6to nema da e sa6toto 6toto 6te znae6 ve4e kakav 4ovek e i nqma da q ima magiqta.Naprao mnoo e slojno tva ne6to.

Мега фен Аватара на machoka
    Просто хората използват твърде на широко думата 'обич', а всъщност не знаят както наистина означава тя

А преди поне 20-тата си годишнина, да кажеш 'обичам те', звучи плоско и неестествено.

Голям фен
    Град
    :)
    Аз също не мога да кажа че съм обичала истински някой

Всичко идва с времето си ...
    [color=

Guest
    Skoro navarshih 19 (neznam za6to otbelqzvam) Taka vlubvala sam se 327862874627846327846 pati...moje i poveche Obache ne znam kakvo e LUBOF... Obache az ne se shashkam ot fakta, zashtoto ...hm.. vsashtnost nemislq za tova Zashtoto jivot i zdrave vreme ima ! A pak i sega ako zaobicham nqkogo shte stana zavisima ot nego i planovete mi za badeshtetto shte duhnat..poznavam se!Neznam
    A i az "leko" se samnqvam teen-ovete m/y 13 i 20 da se OBiCHaT, vsichki sa vlubeni i zagubeni :P
    Nqkak si hora koito gradqt haraktera si i oshte ne sa se opoznali...nemogat da izpitat " ONOVA VELIKO CHUVSTVO"
    Taka si mislq az !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си