- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Студена или Топла кола маска?
еее това е с коя е по добре?и коя ползвате повече?
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
С горещата кола маска можете да си свалите кожата.
nz
nz
]
С топлата е по-добре,студената е просто ад....![]()
Аз лично предпочитам топлата , въпреки че съм си правил и студена обаче не си спомням дали имаше някаква кой знае каква разлика...общо взето то си зависи от човека, мен не ме боли като си правя кола маска докато мн други момчета които познавам само ми се оплакват как боляло
( като те боли не си прави или си браснете краката - както правят повечето ми приятели )
studena, pone takava si pravq az![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
do sega sam si pravila samo topla i sam mnogo dovolna,oba4e predi 4-5 dni si vzeh studena i kato q probvam 6e ti kaja koq mi haresva pove4e,no kvoto sam 4uvala do sega ot priqtelki e 4e toplata e po dobra
I was lost and I'm still lost...
topla e po-dobre![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
vednuj sum si pravila topla i vednuj studena (ina4e s epilator e nai-dobre)...sus sigyrnost sum za studenata..po lesno e...toplata se maje nalqvo-nadqsno...razti4a se vuuuuh...studenata...ma4ka6 ma4ka6...posle hop hop i gotovo...
no az sum 4ovek sus slabo okosmqvane i hi4 ne me boli...ako teb te boli...nai dobre na kozmetik...za6toto na men pone topla kola maska v doma6ni usloviq...ne mi be6e lesno![]()
\Първоначално написано от ^Green_Lady^
/
topla
топла естествено
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
az li4no izpolzvam samo te4nata kolo maska
Топла естествено. На козметика, 5 минути и сичко е на 6![]()
vku6ti- studena na lenti
За триъгълник - топла, защото прилепва по-добре към космите. Трябва да е приятно топла, а не пареща.
Иначе и студената си е добър вариант.
" I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "
студена...разказвали са ми за топлата и какво може да стане, вярно е че случват рядко изгаряния ама за всеки случай студена![]()
"Целувка за лека нощ"
най-добре е топла маска при козметик![]()
za 1vi pat 6te se obezkosmqvam s kola maska i do kolkoto razbiram s toplata e nai dobre no misalta mi e na kozmetik ili u doma i kakva e cenata na toplata kola maska i ot aptekata moga da si q kupq nali (: 6te bada mn blagodarna na tezi koito mi otg. (:![]()