.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен

Moderated by W.I.M.: Винаги ли единия е по-инициативен ?

Абе хора вие не мислите ли,че в една връзка,винаги единия прави повече компромиси,винаги единия обича другия повече???Май е така,а вашето мнение?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

ne vinagi ...

Guest
    Така е никога не съм обичал ,но винаги съм правел повече компромиси с това ахахахах.

Така е според мен, просто няма друг начин - хората са различни, обичат по различен начин, изразяват си чувствата по различен начин, имат различна склонност към правене на компромиси и т.н.

Мега фен
    Чувствата не са по поръчка и не могат да се измерят.

Супер фен
    А не мислите ли,че когато единия прави компромиси, по едно време вече му писва,той си мисли,че само той обича и че май просто няма тръпка..А в действителност не е така...

Повече от фен
    В една връзка винаги има компромиси, но не те са определящи за нея, особено що се отнася до любов и тръпка. Ако имаш проблем - говориш и казваш какво чувстваш и усещаш, опитваш се да разбереш дали това, което мислиш е правилно, иначе нещата се задълбочават. Самото отношение на човекът до теб по време на разговора, това дали иска да влезе в положението ти и да помогне или не се интересува...е достатъчно красноречиво. Трупаш ли в себе си - няма изход.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи от много неща.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Съгласна съм
    Винаги единия целува, а другия си подава бузата...
    Единия казва "обичам те", а другия отговаря "и аз"
    Така че определено единия прави повечето компромиси и е по-отдаден на другия, но може би като обичаш просто тези неща не ти правят впечатление и колкото и да даваш или получаваш, просто любовта не ти дава да усетиш разликата...Поне така си мисля
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Съжалявам много за връзките ви, момичета, ако винаги единият целува, същият казва първи "Обичам те" и т.н.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Съжалявам много за връзките ви, момичета, ако винаги единият целува, същият казва първи "Обичам те" и т.н.
    Винаги е така и само момичетата го правят

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    В една връзка винаги има компромиси, но не те са определящи за нея, особено що се отнася до любов и тръпка. Ако имаш проблем - говориш и казваш какво чувстваш и усещаш, опитваш се да разбереш дали това, което мислиш е правилно, иначе нещата се задълбочават. Самото отношение на човекът до теб по време на разговора, това дали иска да влезе в положението ти и да помогне или не се интересува...е достатъчно красноречиво. Трупаш ли в себе си - няма изход.
    Много правилно мнение

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Винаги е така и само момичетата го правят
    според мен това никак не е вярно аз не съм останала с такова впе4атление виждам непрекъснато и мом4ета и моми4ета да правят тези неща

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Съгласна съм
    Винаги единия целува, а другия си подава бузата...
    Единия казва "обичам те", а другия отговаря "и аз"
    Така че определено единия прави повечето компромиси и е по-отдаден на другия, но
    може би като обичаш просто тези неща не ти правят впечатление и колкото и да даваш или получаваш, просто любовта не ти дава да усетиш разликата...Поне така си мисля
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    А не мислите ли,че когато единия прави компромиси, по едно време вече му писва,той си мисли,че само той обича и че май просто няма тръпка..А в действителност не е така...
    да подяволите
    при мен е така....кво да правя

Чувствата не са по поръчка и не могат да се измерят.
    =D> =D> =D>
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

emi da vinagi ediniqt opredeleno e po-otdaden na drugiq....no tova ne zna4i 4e i drugiqt koito ne kazva obi4am te,ne celuva purvi,ne ti iznasq serenadi ne te obi4a...mislq 4e 4uvstvata ne se merqt...ili gi ima ili ne....tova si e moe mnenie...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Повече от фен
    Зависи от хората и от това дали има истинска любов между тях. Смятам, че ако и двамата се обичат взаимно няма да има никакъв проблем и всеки ще прави компромиси.

Супер фен
    Град
    София
    В повечето случаи в действителност е така за съжаление...

Аз също мисля така.И това не е много добре за самата връзка...
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Голям фен
    Град
    sofia
    o zadaljitelno e v edna vruzka nqkoi ot dvamata da pravi pove4e ot drugi , ne samo kompromisi jestove i dr da re4em no ako i dvamata ne otstupvat to tova nqma da e vruzka a boino pole, dobre 4e pri men vinagi dr otstupva 6oto ina4e nqma6e da izdurjim i 1 den
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от melbi4kata
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    да подяволите
    при мен е така....кво да правя
    Говори с него!!!

mi da mnoo qsno che ediniq pravi kompromisi
    v poicheto vruzki e taka..ama tfa e i loshoto
    poneje ediniq kat naprai kompromis sprqmo drugia toi vijda che moje da prai oshte greshki i taka ...greshka sled greshka i to kfo staa!?!?
    ei za tva sa razdelite...zaradi tupite kompromisi ....e tfa e samo ot chasti ...

Голям фен
    Компромиси - връзка без компромоси има ли такова животно??? Ами нормално е единя да е по- .... . Ако е единят е по-зает по - натоварен по-срамежлив другият винаги ще взема инициативата. В една дълга връзка от време на време има и спадове - периоди на безразличие от страна на единя партьор. Да де, но двамата не могат да се наговорят предварително кой ден и час да са си безразлични едновременно . и така се получава една постоянна игра на гоненица - аз да вам повече ти не ми отвръщаш след месец обратното ....... до безкрай.
    Единят само правел компромиси - ми нормално. при все, че аз имам 14 свободни часа през деня , а той един какво него ли да карам да прави компромиси с времето например. Кое е по-важно аз да си изгледам филма или той да си свърши работата??? Така че не винаги е възможно компромиси да се правят и от двете страни - идеята е да сме толернатни и да уважаваме личния живот, ангажиментите и желанието на приятеля/лката ни за лично пространство. Да не се имаме за център на света и да не желаем болезнено цялото внимание на половинката ни 24/24 часа.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си