.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Защо вси4ки искат да ни разделят?Помощ! :(

Здрасти!Имам един проблем. Излизам с едно мом4е,тои е невероятен красавец и вси4ки мацки много си падат по него и постоянно се заяждат с мен.Някои от у4ителките пък не могат да го понасят и понеже знаят 4е съм с него запо4наха да ми правят номера.Ох направо се побурквам ,не знам какво да правя.Отвсякъде се опитват да ме сма4кат ,а ТОЙ НЕ ГО ВИЖДА.Моля ви помогнете ми!!!!

Супер фен

Re: Защо вси4ки искат да ни разделят?Помощ! :(

Цитирай Първоначално написано от literbebe
    Здрасти!Имам един проблем. Излизам с едно мом4е,тои е невероятен красавец и вси4ки мацки много си падат по него и постоянно се заяждат с мен.Някои от у4ителките пък не могат да го понасят и понеже знаят 4е съм с него запо4наха да ми правят номера.Ох направо се побурквам ,не знам какво да правя.Отвсякъде се опитват да ме сма4кат ,а ТОЙ НЕ ГО ВИЖДА.Моля ви помогнете ми!!!!
    Може би трябва да се криете (вие да сте си гаджета,ама другите да не знаят)!!!Най-лошото е всички да правят номера.... Направо се вбесявам от такива хора

anito_{}
    Guest

nqma da vi razdelqt

skupa moq ne se otchaivai az sum sushto v takuv moment imam chuvstvoto che prosto iskat da ni razdelqt i tova e edinstvenata im cel no nqma da se predam moq suvet e i ti da ne se predavash nqma da go dadesh ili podarish na nikoq toi si e tvoeto momche taka che spokoino ne im obrushtai vnimanie znam che e mnogo trudno no se opitai

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не им обръщай внимание.

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Не им обръщай внимание.
    взе ми думите от устата

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Мега фен
    Гадно е, знам. Но вие сте заедно, нали? Което значи, че никой няма право да се бърка, защото вие сте само един с друг.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Гадно е, знам. Но вие сте заедно, нали? Което значи, че никой няма право да се бърка, защото вие сте само един с друг.
    ..i prosto ne obrashtai vnimanie na drugide .. da stava kakvoto shte nali ti e hubavo s momcheto .. Mainata im na vsichki!

Град
    Тhe Land of the Drorks!
    Той да не е тип Волчек(О.C. season 3) ?
    GROAAARRR!!!! много яка група!

Голям фен
    Град
    sofia
    ako toi naistina te obi4a ili haresva tova ne bi trqbvalo da da vi razdeli taka 4e ako mn silno se obi4ate 6e izdurjite
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Не им обръщай внимание.
    взе ми думите от устата
    И аз тъй викам!Имаш си готино гадже,кво друго ти тряя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си