.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...

kak da si oprava reputaciqta?

zna4i predi nqkolko sedmici ima6e roditelska sre6ta v moito daskalo, i tam na sre6tata direktorkata e kazala na maika mi 4e se drusam i 4e sam zapalena narkomanka!sega ne samo mi pravqt testove i i zsledvaniq a i klasnata i nai0lo6oto koeto e -maika mi ne mi vqrvat!iskam da ima dokaja 4e ne e taka no ne moga!dvija v kompanie deto otvreme navreme si popu6vat treva i az kato sam bila s tqh to nqma kak da ne mi ostane ne6to ot tova koeto sam vdi6vala v kruvta....iskam da im dokaja,no kak? vuv bezizhodica sam!samo priqtelite mi mi vqrvat i gajeto mi!No zaradi tova 6te me izku4at ot daskaloto!star6no sam oburkana i neznam kakvo da pravq,molq vi daite suveti [-o< [-o< [-o< mnogo mi e nepriqtno maika mi neprekusnato da mi natqkva 4e se drogiram ili ne6to ot sorta! mnogo vi se molq kajete mi kakvo da pravq [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен
    Град
    P.S sujalqvam ako temata ne e za tozi razdel neznaeh kude da q sloja

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Guest
    q parvo pratni snimka i 6ti kaja kvo da pravi6

Pretty FuckeD Up bih kazal... tova e mnogo kofti i pri polojenie i che ne se drusash pak da ne ti vqrvat mnogo kofti
    1.Shto kazvash na vashte za roditelskite sreshti ? Pravi kato men - A be mamo to mina, a tebe te nqmashe v grada i t.n. izmislqi si neshto
    2.Te kato pushat treva i ti kato dishat nqma takiva efekti t.e. pri edni izsledvania shte se nameri syvsem malko koli4estvo (m/u obiknovennata cigara i trevata ima razlika - pri obiknovennata kato si nepushach i se motaesh s pushachi se trovish mnogo poveche, a pri trevata nai-mnogo i ti da se napushish pokrai tqh )
    3.Opitai se da ubedish maika ti ! Dokaji i po nqkakyv nachin, che moje da ti ima doverie i che ne q lyjesh !
    4.V chasovete trqbva da slushash mnogo i t.n. za da razberat che si se opravila ( ne che ima ot kakvo, no...) No si prodyljavai da se dvijish s priatelite ti ! Tova che sa 3vomani i t.n. ne gi pravi po-razlichni ot teb ili nqkoi drug i ne biva zaradi tova da si zaebavash priatelite ! Lichno az ne bih go napravil !
    Drugo ne moga da ti pomogna... nadqvam se sym bil polezen s neshto

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от MCSasho
    Pretty FuckeD Up bih kazal... tova e mnogo kofti i pri polojenie i che ne se drusash pak da ne ti vqrvat mnogo kofti
    1.Shto kazvash na vashte za roditelskite sreshti ? Pravi kato men - A be mamo to mina, a tebe te nqmashe v grada i t.n. izmislqi si neshto
    2.Te kato pushat treva i ti kato dishat nqma takiva efekti t.e. pri edni izsledvania shte se nameri syvsem malko koli4estvo (m/u obiknovennata cigara i trevata ima razlika - pri obiknovennata kato si nepushach i se motaesh s pushachi se trovish mnogo poveche, a pri trevata nai-mnogo i ti da se napushish pokrai tqh )
    3.Opitai se da ubedish maika ti ! Dokaji i po nqkakyv nachin, che moje da ti ima doverie i che ne q lyjesh !
    4.V chasovete trqbva da slushash mnogo i t.n. za da razberat che si se opravila ( ne che ima ot kakvo, no...) No si prodyljavai da se dvijish s priatelite ti ! Tova che sa 3vomani i t.n. ne gi pravi po-razlichni ot teb ili nqkoi drug i ne biva zaradi tova da si zaebavash priatelite ! Lichno az ne bih go napravil !
    Drugo ne moga da ti pomogna... nadqvam se sym bil polezen s neshto
    mersi no problema mi e 4e itre izsledvaniqta 6te otidat pri direktorkata i stava denq na stra6niq sud! a i znam 4e trqbva da q obedq mama ama ne namiram na4in...
    ni6to se pak mersi za pomo6te ti,blagodarna sam ti

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    q parvo pratni snimka i 6ti kaja kvo da pravi6
    a tova za pica e tupo

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не виждам защо се притесняваш толкова много.... като ти излезнат изследванията и покажат, според твоите думи, че нищо ти няма => майка ти отново ти има доверие, но би трябвало да си развали същото за директорката. Как така тя ще говори така за теб, аз лично бих поискала нова среща с всички хора, които са ги чули тези неща и да ми се извини пред всички А от училище не могат да те изключат само, защото измислят разни интрижки. Ако всичко е така както ти го описваш - всичко ще се нареди !

Фен
    Град
    Предградие 13
    Зависи колко си пушила и какво е било качеството следи от тревата остават от 1 седмица до месец,след седмица и половина се долавят съвсем слабо.А репутацията няма да си я оправиш никога.Даже да мине време и нещата да отшумят пак в кретични ситуации ще ти го повтарят,особено в даскало.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

vij kvo - mnoo-mnoo i az ne ti vqrvam 6toto ne e vazmojno prosto da dviji6 v kompaniq na pafka6ti i da ne po4ne6 i ti da pu6i6 joint,i sam saglasen s ostanalite 4e ne e trqalo da kazva6 na va6te za roditelskata sre6ta...pak ako naistina ne si se drusala - kuv ti e problema,nali rezultatite 6e izlqzat i 6e se okaje 4e ne si se vdrusala.A pak i v takav slu4ai trqa da znae6 ne6to:

don't drik and drive smoke and fly

Кофтиии
    Да загубиш доверивто на хора,от които
    ти зависят такива важни неща...говоря
    за майка ти.Ама то толко мноу тийнейджъри
    пушат трева,пък даже и по-силни наркотици
    (тва,че не са ги хванали някои техните е друг
    въпрос).Така че горе главата!
    Репотацията ти не можеш да я зачистиш
    напълно,щото както казаха с времето ше
    избледнее,но в критични моменти ще се
    връща тоя неприятен спомен....