- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си имали гадже от ромски произход?
Здравейте тийнчета. За да оставя тази тема тук ме вдъхнови фактът, че в нашия квартал отвори клуб "Атлас". За да поясня това е чалга заведение което се рекламира по радио сигнал+ и там се свири основно циганско и се събират главно роми. Като минавам около това заведение ми прави впечатление, че е пълно с костюмирани роми и много красиви и сексапилни ромки. Те по-скоро приличат на някакви латино момичета. И в тази връзка искам да ви попитам ако имате възможност и ви допадне някои ром/ка бихте ли си станали гадже с него/ нея?
1. Аз не "си стававам гадже" с някого.
2. Красива циганка не съм виждала досега.
3. Преди се бях изкефила на един на спирката, но когато проговори, щях да повърна.
Може да звучи грозно, но не!![]()
Красива циганка до сега не съм виждал.
vij da ti kaja nz shtoto ne sum popadala v takava situaciq puk i dai boje da ne popadna shtoto e gandichko sigurno![]()
хубава ромка не съм виждал ако има такава сигурно не може да пише или да чете![]()
![]()
аз не бих тръгнал с ромка
По принцип не страдам от предразсъдъци, не деля хората на българи, роми и т.н. Но все пак отговора ми е НЕАко ще и най-красивия и богат ром да е...мерси...Все ще е останал поне един толкова добър Българин за мен
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Бе вие луди ли сте може да звучи нацистко ,но "Циганите на Сапун".
Категорично НЕ . . . аз оная ми работа да не съм си я намерил в някоя фока та да си позволявам такива волности.Чиста циганка досега красива не съм виждал,виждал съм мешавица която е излезла сполучлива...
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Mi ako 4oveka e priqten, 4ist i dobre oble4en i si ima normalna rabota i jivot za6to ne? Problema e 4e i az 4estno kazano ne sum vidqla hubava ciganka/ciganin (pone po moite standarti za krasota).
Ami az poznavam takova izkliuchenie - ciganka e , no e i mnogo krasiva , chistoplatna e .. no pyk e mnogo golqma kurva i .. da seshtash se .. No razlichni hora ..
Ми ако са много засукани(ама тфа ме съмнява сериозно) и ако не увехнеш слет като ти заговорят отблизо, и ако не те набият мангосите( БИИ МАНГАЛА ПО ГЛАВЯТА БИИИ! БИИИ!) и ако моеш и изтраеш говоренето и ако успееш да нахлузиш 4 презерватива един връз друг - моеш евентуално да я опраиш. тфа от мен![]()
GROAAARRR!!!! много яка група!
Еми може да пропусна тфа са цигани мангали а аз ги мразим!
О не не!Не бих![]()
не! това е племе, колкото и грубо да звучи. циганското си е циганско. ако ще да имат всички пари на света, всичкото образование и всичко което поискат пак ще са цигани. кръвта вода не става. и циганската кръв ще се проявява винаги.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Дуру дуру-чуден сапун!![]()
Даже и последното момче на света да е циганин, НИКОГА ама НИКОГА не бих тръгнала с него. Помнете ми думата - свестни цигани няма. До скоро мислех точно обратното, но те ти се правят на добри и в някакъв момент те изработват. Може би много от вас ще спорят с мен за това мнение, но така мисля. А и осъзайте се малко, това племе скоро ще ни превземе тотално и в България циганите ще са повече от българите. Трябва да си опазим нацията, за една чиста България, без убийства, кражби, изнасилвания и други. А и съм обедена, че на поне една трета от вас циганин е правил нещо лошо .. или ви е ограбвал, или ви е измамил, абе с няколко думи ви е преебал. Така че бъдете нацисти и недейте да ходите с цигани. А й хубав циганин за мене няма.![]()
Ами може би ако бях момче...щото в нащо даскало съм виждала едно много красиво момиче,което е от ромски произход...иначе за мъже не...харесвам много мургавите мъже,но чак толковаа...![]()
Ако бях мангал да, защото нямаше да имам по-добър избор.
Но не съм, не съм бил и няма да бъда.
Да кажем НЕ на разпространението на дрога
мангал - инструмент за пренасяне на въглени =D>
Внимавайте с тези теми, защото могат да ви осъдят заедно с www.teenproblem.net за провокиране на расизъм, но аз лично не харесвам циганите било то мангали роми или някаква друга версия на един и същ боклук.
Първоначално написано от Karlos
Колкото и да е красив,само при мисълта че е ром се отвръщавам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
y sorry ma kolko i da e iziskan si e GIPSYПървоначално написано от Karlos
![]()
![]()
nz shto no si padam rasistka
![]()
Em nz..zavisi
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои