.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 144
    Karlos
    Guest

Бихте ли си имали гадже от ромски произход?

Здравейте тийнчета. За да оставя тази тема тук ме вдъхнови фактът, че в нашия квартал отвори клуб "Атлас". За да поясня това е чалга заведение което се рекламира по радио сигнал+ и там се свири основно циганско и се събират главно роми. Като минавам около това заведение ми прави впечатление, че е пълно с костюмирани роми и много красиви и сексапилни ромки. Те по-скоро приличат на някакви латино момичета. И в тази връзка искам да ви попитам ако имате възможност и ви допадне някои ром/ка бихте ли си станали гадже с него/ нея?

Мега фен
    1. Аз не "си стававам гадже" с някого.
    2. Красива циганка не съм виждала досега.
    3. Преди се бях изкефила на един на спирката, но когато проговори, щях да повърна.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може да звучи грозно, но не!
    Красива циганка до сега не съм виждал.

anito_{}
    Guest

hm nz kvo da kaja

vij da ti kaja nz shtoto ne sum popadala v takava situaciq puk i dai boje da ne popadna shtoto e gandichko sigurno

Голям фен
    хубава ромка не съм виждал ако има такава сигурно не може да пише или да чете аз не бих тръгнал с ромка

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    По принцип не страдам от предразсъдъци, не деля хората на българи, роми и т.н. Но все пак отговора ми е НЕ Ако ще и най-красивия и богат ром да е...мерси...Все ще е останал поне един толкова добър Българин за мен
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Ами аз съм расистка, така че отговорът ми е - категорично НЕ!

Guest
    Бе вие луди ли сте може да звучи нацистко ,но "Циганите на Сапун".

Голям фен
    ne sam rasistka...no pak ne bih imala ni6to ob6to s nqkogo ot drug proizhod...ne mi pre4at..da sa si jivi i zdravi...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    Предградие 13
    Категорично НЕ . . . аз оная ми работа да не съм си я намерил в някоя фока та да си позволявам такива волности.Чиста циганка досега красива не съм виждал,виждал съм мешавица която е излезла сполучлива...
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Mi ako 4oveka e priqten, 4ist i dobre oble4en i si ima normalna rabota i jivot za6to ne? Problema e 4e i az 4estno kazano ne sum vidqla hubava ciganka/ciganin (pone po moite standarti za krasota).

Голям фен
    Ami az poznavam takova izkliuchenie - ciganka e , no e i mnogo krasiva , chistoplatna e .. no pyk e mnogo golqma kurva i .. da seshtash se .. No razlichni hora ..

Град
    Тhe Land of the Drorks!
    Ми ако са много засукани(ама тфа ме съмнява сериозно) и ако не увехнеш слет като ти заговорят отблизо, и ако не те набият мангосите( БИИ МАНГАЛА ПО ГЛАВЯТА БИИИ! БИИИ!) и ако моеш и изтраеш говоренето и ако успееш да нахлузиш 4 презерватива един връз друг - моеш евентуално да я опраиш. тфа от мен
    GROAAARRR!!!! много яка група!

Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Еми може да пропусна тфа са цигани мангали а аз ги мразим!

Супер фен
    О не не!Не бих

не! това е племе, колкото и грубо да звучи. циганското си е циганско. ако ще да имат всички пари на света, всичкото образование и всичко което поискат пак ще са цигани. кръвта вода не става. и циганската кръв ще се проявява винаги.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Guest
    Дуру дуру-чуден сапун!

Повече от фен
    Даже и последното момче на света да е циганин, НИКОГА ама НИКОГА не бих тръгнала с него. Помнете ми думата - свестни цигани няма. До скоро мислех точно обратното, но те ти се правят на добри и в някакъв момент те изработват. Може би много от вас ще спорят с мен за това мнение, но така мисля. А и осъзайте се малко, това племе скоро ще ни превземе тотално и в България циганите ще са повече от българите. Трябва да си опазим нацията, за една чиста България, без убийства, кражби, изнасилвания и други. А и съм обедена, че на поне една трета от вас циганин е правил нещо лошо .. или ви е ограбвал, или ви е измамил, абе с няколко думи ви е преебал. Така че бъдете нацисти и недейте да ходите с цигани. А й хубав циганин за мене няма.

Супер фен
    Град
    София
    Ами може би ако бях момче...щото в нащо даскало съм виждала едно много красиво момиче,което е от ромски произход...иначе за мъже не...харесвам много мургавите мъже,но чак толковаа...

Повече от фен
    Ne,ne bih.No az sum vijdala mn gotini cinagki,mnogo po krasivi i 4istoplutni ot nqkoi bulgarki.Taka,4e si e do 4ovek.

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Ако бях мангал да, защото нямаше да имам по-добър избор.
    Но не съм, не съм бил и няма да бъда.

Да кажем НЕ на разпространението на дрога

мангал - инструмент за пренасяне на въглени =D>

Внимавайте с тези теми, защото могат да ви осъдят заедно с www.teenproblem.net за провокиране на расизъм, но аз лично не харесвам циганите било то мангали роми или някаква друга версия на един и същ боклук.

Re: Бихте ли си имали гадже от ромски произход?

Цитирай Първоначално написано от Karlos
    Здравейте тийнчета. За да оставя тази тема тук ме вдъхнови фактът, че в нашия квартал отвори клуб "Атлас". За да поясня това е чалга заведение което се рекламира по радио сигнал+ и там се свири основно циганско и се събират главно роми. Като минавам около това заведение ми прави впечатление, че е пълно с костюмирани роми и много красиви и сексапилни ромки. Те по-скоро приличат на някакви латино момичета. И в тази връзка искам да ви попитам ако имате възможност и ви допадне някои ром/ка бихте ли си станали гадже с него/ нея?

Колкото и да е красив,само при мисълта че е ром се отвръщавам

Re: Бихте ли си имали гадже от ромски произход?

Цитирай Първоначално написано от Karlos
    y sorry ma kolko i da e iziskan si e GIPSY nz shto no si padam rasistka

Голям фен
    Град
    sofia
    NE

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Em nz..zavisi

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш