.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 144
    Не съм расист, но циганите не са ми никак симпатични. Категорично "не".

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на sometimes_
    Уфф...Абе и аз не съм расистка, обаче някак не ми се нрави факта да "ходя" с ром... И не бих го направила. Първо: никога не бих се загледала по момче от такъв произход. Второ: дори да предположа, че по някакъв невъзможен начин си харесам такъв...никога не бих се хванала с него. Най-малкото ще ме е срам (колкото и гадно за звучи), пък и до сега не съм видяла нищо хубаво от ромите. Не, че имам нещо против тях, ама...
    Иначе за хубави момичета - има такива. Едно момиче от моя клас е такава, ама даже не и личи, много е хубава, чистоплътна и т.н., лятото пък видях едно малко момиченце, ама по хубаво детенце не съм виждала - и на нея не и личеше, че е ромче (освен от обкръжението и).
    I`m trying to make your dreams come true...

Всъщност има хубави циганки, аз съм виждала, има и културни, в нашия блок примерно. Не бива да се съди за един човек по произхода му, Нашите цигани даже са по-добри от повечето българи, дето само чупят наред, пишат графити и всякакви такива простотии. Майка ми ми е казвала, че на тестовете за интелигентност някои цигани, макар и неграмотни, изкарвали доста високи резултати, което означав, че само образование им липсва.
    Но мнозинството цигани или да ги наречем роми, са пълни боклуци, са нищо не стават и са толкова ужасно крадливи и мръсни, че нямам думи. Изключенията потвърждават правилото. И в интерес на истината не бих ходила с ром, дори да е от изключенията, защото просто ме е гнус. А с негър или мулат бих ходила, но с циганин - никога.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Голям фен
    Не определено

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Не, не бих Не че съм расистка, ама точно за това с ром - никога

ami ako e nqkoi super gotin da ne mo li4i po nishto i nikoi dori i az da ne znam 4e e ciganin ma kato kazvam po nishto da ne moli4i to4no po nishto xaxa i se pak malko veroqtno mn malko xxaxaxaxa

Guest
    ami az poznavam 2 ciganki mnogo hubavi i chisti,dori ednata mi e adashka-i e ot semeistvo ,koeto e kulturno,vyzpitano s obrazovanie i inteelekt-taka che ot ciganin do ciganin si ima razlika-a vednyj vurvqh s ciganin 2 meseca-e pa beshe strahoten chovek,ma zamina v chujbina

Пф,колкото и да са хубави - никога не бих тръгнала с човек от ромски произход Расистка съм...сру,ко да напрая!Гнус ме е пък..ко да говоря за целувки,милувки..АФФ БРУТАЛИЗЪМ!
    [color=

ATAKABG
    Guest
    Не. Първо че не ме привличат физически ромките,второ че дори да има красиви сред тях,самата мисъл,че са циганки ме отвращава и не бих тръгнал с циганка никога. Ако ще и да е свестна и готина и всичко останало пак не бих. Гнусни са ми мангалите и не мога да ги трая.

za6to ne,za6to sled kato vsi4ki drugi trqbva da mrazqt romite,na men te kakfo sa mi napravili,nqmam ni6to protiv tqh,a i stiga da e nqkoq kakfato az tarsq,ne nqkoq ...... ,no ina4e da,bih si imal,no se samnqvam da namerq takava

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Определено НЕ!!!!!Аз имам леко расистки наклонности!

Guest
    xaxaxa smeite se smeite ma do skoro beh nai - golqmata rasistka a se vliubih mnoo v edno mom4e ot romski proizhod , 4istoplatno be6ei hubavo....mnogo go obi4ah a i misleh 4e i toi men...no kakto kaza edin 4ovek ot foruma ciganina si e ciganin misli za gluposti abe bei propadlaci otsekade neam dumi....Nedeite samo da vikate 4e nema da se vliubite v takav 6to se nz . i Az taka vikam ma kvo izleze...naprao da ne dava gospod

тука като гледам много толерантност и търпимост към ромите има. не ви упреквам, аз също ги мразя, тъй като е жив спомена за 5 годишния аз, гонен през половин село заради една вафла от едно стадо "роми"

абе все пак май има надежда за тоя форум. има и мислещи хора тук явно
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мне,не бих!Нямам нищо против тях стига да стоят далеч от мен,но за гадже ром не бих си хванала.Толко ли няма българи,че на роми ще минавам...Не,мерси

Повече от фен

Re: Бихте ли си имали гадже от ромски произход?

Цитирай Първоначално написано от Karlos
    Здравейте тийнчета. За да оставя тази тема тук ме вдъхнови фактът, че в нашия квартал отвори клуб "Атлас". За да поясня това е чалга заведение което се рекламира по радио сигнал+ и там се свири основно циганско и се събират главно роми. Като минавам около това заведение ми прави впечатление, че е пълно с костюмирани роми и много красиви и сексапилни ромки. Те по-скоро приличат на някакви латино момичета. И в тази връзка искам да ви попитам ако имате възможност и ви допадне някои ром/ка бихте ли си станали гадже с него/ нея?
    Nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Голям фен
    Град
    sofia
    хаха как ли пък не ?! толкова не съм се намразила...

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Кратко и ясно .... не

Guest
    Моляяяяя ??? Да ходя с няква сиренясала мингишка ли е ??? МОЛЯЯЯЯЯ ??

As romite gi biem i gi psuwam po ulicite kato gi wida se nerwa teq wikat gaje romka da si fana ahhahah kwo wi e weeee ?????

Голям фен
    Град
    sofia
    sigurno zvu4i rusistki no ne az moga da vuzpriema tozi etnos kat ne6o pove4e ot kradci i temodobni sigurno ima i nqkoi svestni no te sa 1 na milion
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    О не не!Не бих
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Голям фен
    Град
    :)
    НЕ

По принцип не съм расистка, но..НЕ! Красив циганин не съм виждала до сега..пък и дори да съществува такъв..не благодаря.

Guest
    Никога, дори и пиян!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Da be da da ne sum lud

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си