- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си имали гадже от ромски произход?
i az sym na tva mnenieПървоначално написано от DevilMayСry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
vijdal s1m stra6no krasivi cigankiama ne v bg \
/ tuka sa
![]()
kato vidq tuka zatvarqm o4i no kato bodu6a bqgam kat ot pedal
![]()
Циганите са едни и същи навсякъде. Не може в България да са грозни, а в чужбина - красиви!
ДА, разбира се! Защо не?![]()
Ами, какво бих правил ако ми попадне някой ром? - бих го изпил...
не, сериозно, по темата...никога не бих паднал толкова ниско, ако ще и к'вато ще циганка да е...просто те са цига ни...имам си предубеждения...
НЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
100% НЕ![]()
![]()
НЕ!!!Само като си помисля и ме хваща гнусссссссс...![]()
![]()
Аз никога ама нигога не бих тръгнал с циганка!!!
Нечисти,мърляви,крадливи,ч рни с една дума най-скапания народ в тоя свят!!!
Как може да ходят някои българки с цигани и турци незнам те са ПРОСТО НЕЧИСТИ РАСОВО!!!!
![]()
А бе не знаех, че расизма се толерира в тоя форум...
Модератори няма ли тука?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Неее мразя ги!!С извинение ако има такива,но повечето са адски гнусни!!!![]()
Ico Hazartaa obi4amm tee!!!
Значи ти би тръгнал с циганка, така ли?Първоначално написано от penywise
А модераторката и тя е расистка.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Pone da se kupeha ot vreme na vreme i da ne sa golemi krasavtsi nqma6e da e zle! Imam ne6tastieto da putuvam po4ti vseki den s avtobus 72 v sf, a tam suotno6enieto bulgari romi e 1% na 99% !I tozi reis e vinagi pretupkan ta kato ti se zabie nqkakuv ot 4istota![]()
уфф верно е голяма отвратПървоначално написано от avril_lavigne
![]()
с негар или мулат бих трьгнала,ама тва си е друго щото просто при мисжлта за мангал иии....![]()
![]()
I was lost and I'm still lost...
hora nikoga ne kazvaite nikoga!Neee i az ne bih trugnala s ciganin s izvinenie ako ima nqkoi takuv
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
nikoga!mrazq ciganite...te mirishat i sa ujasno prosti!
u dano vi osudat skapaniq sait za tolerirane na rasizma!
1.krasiv rom do sega ne sum vijdala 2.ako ima takiva pone da mogat da govorqt kato horata,a ne kato nekvi... i az neznam kvi 3.ne slusham ciganska muzika nito chalga
Не не аз никога не бих тръгнала с ром...тцтцт не,че сум разсиска,но вижте сега...едно си е красив италиянец![]()
,а друго ...циганин тцттцт
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
L_i_z_I nali vi kazah nikoga ne kazvaite nikoga prosto ot lichen opit vi go kazvam
Не,не бих.В доста голяма степен съм расистка.А и са мръсни,смрадливи,крадливи, ързеливи,грозни и тъпи.Извинявам се за лошите думи,но съм PURE BLOOD LOVER!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Сигурен съм,че не всички роми/ромки са мръсни,смрадливи,крадливи, ързеливи,грозни,но въпреки всичко не бих![]()
I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif
poprincip te ne sa vinovni 4e sa takiva no ne bih se hvanala s rom![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
Първоначално написано от ashly besnata
Емм може би чрез това "никога" се опитвам да се самозащитя.Страх ме е да харесам ром,против принципите ми е ,...и изобщо ...затова отреагирах така на тази тема![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може и да има някои изключения,но повечето българи или поне аз и обкръжението ми сме вече отвратени и погнусени от цялата им "раса" и от това което мнозинството от тях прави.
Смятам,че повечето от тях само се представят на жертви,които българите са принудили, едва ли не, да са такива но те сами са си виновни.А на тях им е изгодно да бъдат жертви.Държавата се грижи повече за тях от колкото за собствения си народ.Но аз изпаднах в политически анализ на обществото ,за това спирам до тук.
Не бих станала гадже с ром