- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си имали гадже от ромски произход?
Това горе съм аз между другото.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не. Мисленето ми не е чак толкова разкрепостено. Определено имам задръжки в това отношение.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
L_i_z_I da de i az bih reagirala taka otnachalo,no ne che ti nabutvam akul v glavata,a samo ti go kazvam zashtoto i az sum kazvala "NIKOGA" i znam kakvo e stavalo
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Красива циганка до ся не съм виждал и съм 99% сигурен,че няма да се влюба в мангалка.
EnJoY ThE LoVe A KRASIV MANGAL IMA LI WEEE?BlQk
mrazq cigani!!!!!!!!!!!
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
aaa Black_Cat ti si moi chovek
Твърдо НЕ![]()
![]()
![]()
Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!
OPREDELENO NE , ciganite sa nqkakyf stranen "narod" , zabelqzal sym imame ot nashiq klas dosta ciganki - vse izdokarani ,abe podyrjat se ama ot edno nemogat se otyrvat - vgradenata im mirizma na ciganin
mnogo ot vas q poznavat . Naistina ima i simpati4ni ciganki no tova e na milion edna . ama ina4e NIKOGA NE BIH TRYGNAL ILI PRAVIL KAKVOTO I DA E S CIGANKA...................
ATAKA :P
axaxa toq Dobromir kategotichen daje i v ATAKA gi prati kvo vikash ciganite na SAPUN![]()
Първоначално написано от ashly besnata
Да и аз ви предупреждавам не го казвайте!!!
ЛИЧЕН ОПИТ!!!
mm da i az za tova go kazah
абе квот и да говорим - българското си е българскд! имах преди приятелка, която ходеше с един такъв "индивид"! само аз си знам какво съм й говорила и как съм я убеждавала, че това дето го прави е не просто смешно, а направо ЖАЛКО! а уж българите сме били националисти!
![]()
az ne bih !
gnus me e prosto
бляяях мангал да ми е гадже?!тва е най-абсурдното нещо което може да ми се случи!не съм фенка на мангалите и никога няма да бъда!не мога да ги понасям!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Не! Съжалявам в това отношение съм категорична![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ne 4e ne si vijdal....to prosto si nqmaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
хахха не ти завиждам като ти се е усмихнал аххахаха баси якотоПървоначално написано от `Death`Whore`
аз свестен ром не съм виждал досега, а вие?
АА, не съм говорила с него и не ми се е усмихвал.![]()
oo cool
да ме кара с каруцата на даскало ... тва ми е съкровената мечта![]()
It's meeting the man of my dreams
and then meeting his beautiful wife
Ne sum rasistka,no ciganite sa mi nepriqtni!I predpo4itam Bulgari)
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
1.Batko dori da e mis krasota tq e romka. 2.Smqrdi do mozaka na kosti te si ako shte s belina da se izkqpe imat specifichna merizma 3.Ako napravish neshto s neq i e oshte detstvena shte trqbva da se ogenish za neq spored zavisi de 4.mamkamu tq e ciganka 5.AS NE AS SI IMAM PRIQtELKA KOQto MNOGO OBICHAM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИКОГА!!! ПО СКОРО ЩЕ СПЯ С ТОАЛЕТНАТА ЧИКИЯ ...Ааа ЧИНИЯ
A.C.A.B - All cops are bastards
awe zemete q zaklu4ete taq stara temaaaaaaaaaa
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
tvardo ne.zvu4i gano ama taka si e.