.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 144
    Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Никога ма никога тия ако има как щеги избия до един умреяци боклуци националист.

АТАКА!
    Guest
    АААААХАХАХАХАХА,по-скоро бих тръгнал с муле!Тия токсични същества ги мразя в дъното на душата си!!!!

Фен
    Град
    София
    Не
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    НИКОГИШ

ne nik0ga tolko sa mi otvratitelni ....Che kat se setq napravo mi se povryshta ....BLQKzzz
    ..

Фен
    Град
    Софеа
    Бихте ли си имали гадже от ромски произход?
    Не
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Категорично Не!!

moje da prozvu4i gadno no NIKOGA AMA NIKOGA ne bih!!!
    eto i na kkirelica koito ne razbira latinica:Категорично Не!!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Oоо НЕ НЕ , по принцип не съм расистка , ама с циганин не бих тръгнала. ПО-добре сама, отколкото с който и да е...

Град
    nqkoi da predlaga kvartiri
    Вижте к'во малко се дразня от такива теми,защото т'ва е пълна дискриминация.Какво ще ми кажете,че ако някое момиче/момче е супер готино и привлекателно и нищо му няма няма да тръгнете с него само ,защото е ром/ка.А бе замислете се малко и аз не бих тръгнал с някоя мръсна и т.н. ромка обаче,ако нищо и няма на момичето какъв е проблема.

Mn se samnqvam che shte se sluchi romkite ne sa osobeno inteligentni i krasivi pa i rodada

Град
    Имах приятелка(не говоря за гадже),която беше исключително красив и умна и беше ромка.Техните също бяха много интелигентни хора. Знам,че повечето са тъпи,ама има и някой,които не са като останалите. ( 1 на 1982390178298371 милиона :P)

Мега фен
    Момченце, винаги е имало и винаги ще има дискриминация по отношение на цвят на кожата, етническа или държавна принадлежност, височина, килограми, нос, цвят на косата, образование и т.н. Недей да се бориш за толерантност, няма смисъл.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    "krasivi i sexapilni romki ne dei be!!

MI6LETO 92
    Guest
    TI SI LUD NIKOGA

Град
    Никой не се бори за нищо просто казвам какво мисля,защото много се дразня от такива неща.Защо един път не се поставите на тяхно място да видиме дали ще ви е лесно.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Да, бих. Ако някой ми харесва, ако е взаимно, такива маловажни подробности отпадат...

И наистина- бъдете по-толерантни...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

ОООооооо Не категорично не бих го направила,дори някой ром да беше последния мъж на земята!пък и да ви кажа не съм видяла красиви ром/ки!!

Tцъ. Малко имам предразсъдъци...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Ae hora!Sabudete se e!!!Ne govorim za cigani oniq mrasni,4erni,prosti,kradlivi,otvratitelni 4ove4eta!
    Stava duma za romi!!!!Polu balgari polu cigani..........kolkoto i da ne vi se vqrva mn gotini horica ne6to kato balgari s tamna koja!As imam edno frend4e to e rom,no da vi kaja prosto e mn gotin....ama mnogo!Vsi4ki momi4eta si padat po nego iiii prostooo.....
    aaa po temata as sam hodila s edno mom4e maika mu balgarka ba6ta mu rom(rom ne ciganin),i da vi kaja golqm pi4 e....4e tai
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами отговора ми е НЕ!незнам защо,просто са ми някак антипатични....а и красиви до сега не съм виждала...Предпочитам българското...)имаме си достатъчно красиви и умни момчета и момичета,че да се занимаваме с други "народности";]
    f@nt@zi@

NE!!!!!!!!!!!!
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Повече от фен
    Град
    Mars
    НЕ НЕ и пак НЕ!
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Много интересни отговори видях.Като чуеш циганин и първото нещо,което ще си помислиш е,че ще е някакъв с каруца дето обикаля из улиците и събира каквото му падне.Да ама не.Познавам цигани от Кюстендил,които не крадат,не лъжат и каквото и да е,но мога да ви кажа,че живеят много по добре от българите.Не съм циганин,но съм виждал циганги така изтупани,че направо са си страхотни,белички или леко мургави,е не черни и мръсни като клошар.Все пак може да срещнеш някоя дето да ти направи впечатление.

Какво да кажем за чалгите Кали,Бони,Софи,Глория

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си