- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си имали гадже от ромски произход?
Никога ма никога тия ако има как щеги избия до един умреяци боклуци националист.![]()
АААААХАХАХАХАХА,по-скоро бих тръгнал с муле!Тия токсични същества ги мразя в дъното на душата си!!!!
Не
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
НИКОГИШ![]()
ne nik0ga tolko sa mi otvratitelni ....Che kat se setq napravo mi se povryshta ....BLQKzzz![]()
![]()
..
НеБихте ли си имали гадже от ромски произход?![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Oоо НЕ НЕ, по принцип не съм расистка , ама с циганин не бих тръгнала. ПО-добре сама, отколкото с който и да е...
Вижте к'во малко се дразня от такива теми,защото т'ва е пълна дискриминация.Какво ще ми кажете,че ако някое момиче/момче е супер готино и привлекателно и нищо му няма няма да тръгнете с него само ,защото е ром/ка.А бе замислете се малко и аз не бих тръгнал с някоя мръсна и т.н. ромка обаче,ако нищо и няма на момичето какъв е проблема.![]()
Mn se samnqvam che shte se sluchi romkite ne sa osobeno inteligentni i krasivi pa i rodada![]()
Имах приятелка(не говоря за гадже),която беше исключително красив и умна и беше ромка.Техните също бяха много интелигентни хора. Знам,че повечето са тъпи,ама има и някой,които не са като останалите. ( 1 на 1982390178298371 милиона :P)
Момченце, винаги е имало и винаги ще има дискриминация по отношение на цвят на кожата, етническа или държавна принадлежност, височина, килограми, нос, цвят на косата, образование и т.н. Недей да се бориш за толерантност, няма смисъл.
"krasivi i sexapilni romkine dei be!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TI SI LUDNIKOGA
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не се бори за нищо просто казвам какво мисля,защото много се дразня от такива неща.Защо един път не се поставите на тяхно място да видиме дали ще ви е лесно.
Да, бих. Ако някой ми харесва, ако е взаимно, такива маловажни подробности отпадат...
И наистина- бъдете по-толерантни...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Tцъ. Малко имам предразсъдъци...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ae hora!Sabudete se e!!!Ne govorim za cigani oniq mrasni,4erni,prosti,kradlivi,otvratitelni 4ove4eta!![]()
Stava duma za romi!!!!Polu balgari polu cigani..........kolkoto i da ne vi se vqrva mn gotini horica ne6to kato balgari s tamna koja!As imam edno frend4e to e rom,no da vi kaja prosto e mn gotin....ama mnogo!Vsi4ki momi4eta si padat po nego iiii prostooo.....
aaa po temata as sam hodila s edno mom4e maika mu balgarka ba6ta mu rom(rom ne ciganin),i da vi kaja golqm pi4 e....4e tai
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
ами отговора ми е НЕ!незнам защо,просто са ми някак антипатични....а и красиви до сега не съм виждала...Предпочитам българското...)имаме си достатъчно красиви и умни момчета и момичета,че да се занимаваме с други "народности";]
f@nt@zi@
![]()
NE!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
НЕ НЕ и пак НЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Много интересни отговори видях.Като чуеш циганин и първото нещо,което ще си помислиш е,че ще е някакъв с каруца дето обикаля из улиците и събира каквото му падне.Да ама не.Познавам цигани от Кюстендил,които не крадат,не лъжат и каквото и да е,но мога да ви кажа,че живеят много по добре от българите.Не съм циганин,но съм виждал циганги така изтупани,че направо са си страхотни,белички или леко мургави,е не черни и мръсни като клошар.Все пак може да срещнеш някоя дето да ти направи впечатление.
Какво да кажем за чалгите Кали,Бони,Софи,Глория![]()