.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 144 от общо 144
    Голям фен
    Град
    София
    ми не бих си имала циганско гадже мерси толкова ниско няма да падна..

Ne ponasqm ciganite.Smrudlivo, kradlivo, gnusno, gadno, grozno....pleme.Ne se zanimavai s cigani.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Guest
    NE

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    НЕ!!! колкото и да го харесвам дори и да го ОБИЧАМ пак не не не и НЕ!Остава и с цигани (роми айде) да почнем да се ......не стига че и сега са много еми......ох!!! Наречете ме расистка ако искате но тва е положението.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Фен
    Град
    In your nightmares
    Много много се съмнявам и въпреки това всичко е възможно, любовта не пита,а връхлита нали знаете
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

scab
    Guest
    не не не неее... не не

znaete li kva e razliakta m/u razmazan ciganin i razmazana kotka?
    Emi sledite ot gumi pred kotkata.

poneje sum na takava vulna smisul rasizum o6te edin bonus vic:kakvo razdelq 4oveka ot maimunata? Emi sredizemno more.

Guest
    Интеграция за циганите в козметичната индустрия ! Не само бих ходил с циганка но бих се и къпал с нея . . . бившата се казваше нивея но чувствата ни се смалиха и като изчезнаха съвсем мама ме запозна с някаква измислена арома но вече не беше същото

Попринцип не. Гледам да не определям хората по раса, пол, възраст и т.н., но досега не съм попадала на ром, който да ми хареса. Ако се намери такъв - може би...
    Иначе хубави циганки тука има много, поддържани, симпатични, единственото, с което са по-различни от българките е произходът им.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Аз не "си стававам гадже" с някого.
    2. Красива циганка не съм виждала досега.
    3. Преди се бях изкефила на един на спирката, но когато проговори, щях да повърна.
    AXHaxhXAHHAXHAXXhahAX PO-dobre NE MOag da go KAJA

нИКОГА

malko li balgari ima 4e s cigani da se zanimavame!!!!!!!!

niKogAa !!!
    ..

Guest
    Men pyk cigankite me kefqt pove4e.Ne govorq sa mrysni lepilarki,a za murgavi krasavici.Kato nqkoq meksikanka izglezhada moqta.Mnogo si se kefim i dosega ne sym sre6tnal bulgarka s takava krasota.Taka 4e q bqgaite ot tuka s va6ite lakyrdii ot tipa "ne,v niakyv slu4ai"Sme6nici.I o6te ne6to,moqta ciganka e laureat po mezdunarodni olimpiadi i si e dosta umna.Kakvi li ne sa q svalqli,no tq gi rezhe.Koq bulgarka bi bila tolkova vqrna?Vsi4kite kurvi i polovina.....

Re: Бихте ли си имали гадже от ромски произход?

Цитирай Първоначално написано от Karlos
    Здравейте тийнчета. За да оставя тази тема тук ме вдъхнови фактът, че в нашия квартал отвори клуб "Атлас". За да поясня това е чалга заведение което се рекламира по радио сигнал+ и там се свири основно циганско и се събират главно роми. Като минавам около това заведение ми прави впечатление, че е пълно с костюмирани роми и много красиви и сексапилни ромки. Те по-скоро приличат на някакви латино момичета. И в тази връзка искам да ви попитам ако имате възможност и ви допадне някои ром/ка бихте ли си станали гадже с него/ нея?
    еми не бих тръгнала с циганин ... сори ма съм расистка а и каде сте виждали свестен циганин ???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Men pyk cigankite me kefqt pove4e.Ne govorq sa mrysni lepilarki,a za murgavi krasavici.Kato nqkoq meksikanka izglezhada moqta.Mnogo si se kefim i dosega ne sym sre6tnal bulgarka s takava krasota.Taka 4e q bqgaite ot tuka s va6ite lakyrdii ot tipa "ne,v niakyv slu4ai"Sme6nici.I o6te ne6to,moqta ciganka e laureat po mezdunarodni olimpiadi i si e dosta umna.Kakvi li ne sa q svalqli,no tq gi rezhe.Koq bulgarka bi bila tolkova vqrna?Vsi4kite kurvi i polovina.....
    Абе ей циганин,я ходи си плисни две кофи с вода за да се събудиш,че нещо много се размечта!!!

ne...ne za drugo mi oprosto ne mi se iska sled tova da me goni cqlata ciganska mahala

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Рсистка съм така че НЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си