- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си имали гадже от ромски произход?
ми не бих си имала циганско гадже мерси толкова ниско няма да падна..![]()
Ne ponasqm ciganite.Smrudlivo, kradlivo, gnusno, gadno, grozno....pleme.Ne se zanimavai s cigani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NE![]()
НЕ!!! колкото и да го харесвам дори и да го ОБИЧАМ пак не не не и НЕ!Остава и с цигани (роми айде) да почнем да се ......не стига че и сега са много еми......ох!!!Наречете ме расистка ако искате но тва е положението.
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Много много се съмнявам и въпреки това всичко е възможно, любовта не пита,а връхлита нали знаете
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
не не не неее... не не![]()
![]()
NIKOGA
znaete li kva e razliakta m/u razmazan ciganin i razmazana kotka?
Emi sledite ot gumi pred kotkata.
poneje sum na takava vulna smisul rasizum o6te edin bonus vic:kakvo razdelq 4oveka ot maimunata? Emi sredizemno more.
Интеграция за циганите в козметичната индустрия ! Не само бих ходил с циганка но бих се и къпал с нея . . . бившата се казваше нивея но чувствата ни се смалиха и като изчезнаха съвсем мама ме запозна с някаква измислена арома но вече не беше същото
Попринцип не. Гледам да не определям хората по раса, пол, възраст и т.н., но досега не съм попадала на ром, който да ми хареса. Ако се намери такъв - може би...
Иначе хубави циганки тука има много, поддържани, симпатични, единственото, с което са по-различни от българките е произходът им.
AXHaxhXAHHAXHAXXhahAX PO-dobre NE MOag da go KAJAПървоначално написано от `Death`Whore`
нИКОГА
malko li balgari ima 4e s cigani da se zanimavame!!!!!!!!
niKogAa !!!
..
Men pyk cigankite me kefqt pove4e.Ne govorq sa mrysni lepilarki,a za murgavi krasavici.Kato nqkoq meksikanka izglezhada moqta.Mnogo si se kefim i dosega ne sym sre6tnal bulgarka s takava krasota.Taka 4e q bqgaite ot tuka s va6ite lakyrdii ot tipa "ne,v niakyv slu4ai"Sme6nici.I o6te ne6to,moqta ciganka e laureat po mezdunarodni olimpiadi i si e dosta umna.Kakvi li ne sa q svalqli,no tq gi rezhe.Koq bulgarka bi bila tolkova vqrna?Vsi4kite kurvi i polovina.....
еми не бих тръгнала с циганин ... сори ма съм расистка а и каде сте виждали свестен циганин ???Първоначално написано от Karlos
![]()
Абе ей циганин,я ходи си плисни две кофи с вода за да се събудиш,че нещо много се размечта!!!Първоначално написано от Анонимко
ne...ne za drugo mi oprosto ne mi se iska sled tova da me goni cqlata ciganska mahala