.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Sramni ustni

Sramni ustni

ISkam da popitam ne6to ima6e takuv vupros ama iskam da mi kajete normalno li e da sa mi leko uvisnali sramnite ustni i kak mogat da mi stanat normalni ina4e moga da si pi6kam normalno a i nqmam menzis o6te na 13 sum i sled 1 mesec pravq 14 i pu6a ot okolko nqkolko meseca 4-5 i dali cigarite 6te zabavqt idvaneto na menzisa mi a ina4e si imam gurdi normalni za viso4inata mi i sum slaba i vs mi e ok samo tova me pritesnqva molq kajete mi
    Ako padna iskam da znam 4e sum sko4ila, a ne 4e nqkoi me e butnal!

Мега фен
    Не можеш да пишкаш нормално заради срамните си устни? И това - на 14? Правиш ли секс?

ne we vsi4ko si me e normalno a kak 6e prava sex kato sum bez menzis :P

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    kato zapo4ne6 da pravi6 sex 6te ti stanat normalni :P
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    kato zapo4ne6 da pravi6 sex 6te ti stanat normalni :P
    От къде пък го измисли това?
    Както и да е...
    По темата: всичко при теб е нормално, за цигарите - едва ли биха повлияли на идването на менструацията, по-скоро това, че си слабичка малко я забавя.

moje zatfa deto sum slaba i na bratov4edka mi e be6e do6lo kogato be6e 7mi klas ako ne se luja az si qm po mnogo ama ne li4i zatova me sumnqva 6toto qm ot vsi4ko bez svinsko nali mersi vse pak

Мега фен
    От секс ще станат все по-увиснали. И не ти е дошъл цикъла, за какъв секс мислиш?

`Death`Whore`- xaxa ne te int za kakuv sex mislq... ne sum pisala vuv foruma za da se otqjda6 "за какъв секс мислиш?" ...!! horata i normalno otgovarqt ama kak i da e mersi vse pak........

Мега фен
    Оо, права си. Още не си девойка, а искаш да станеш жена.

qsno e 4e ne iska6 da pomogne6 `Death`Whore kak i da e ima drugi koito pomagat ne me poznava6 zatova nedei da govori6 suvet ti davam

Мега фен
    Характерът ти няма абсолютно никакво значение за изказването ми.

"Оо, права си. Още не си девойка, а искаш да станеш жена." e kak da razbiram tova kakvo sum togava?????????????????????????

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    spoko 6te ti doide... zabavq se zaradi tegloto ti predpolagam... nqma strashno a za sramnite ti ustni de da znam kak reshi 4e sa uvisnali?! ... i cigarite mislq 4e ne vliqqt
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Дете си. Може да ходиш по момчета и да мислиш за секс, но това съвсем не те прави нещо повече от дете.

mnn ms az pomo6tta `Death`Whore` vsi4ki sme deca a m-u ne namiram razlika m-u devoika i dete nqma zn ne iskam da ob6tuvam s tebe ve4e are kusmet v jivota

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Дете си. Може да ходиш по момчета и да мислиш за секс, но това съвсем не те прави нещо повече от дете.
    Тва беше казано много на място и изключително точно.Браво!
    Колкото до девойката-не ти идва щото оргазнизма ти не е достатъчно развит(като съдя по това че си слабичко)
    И моя съвет е да не бързаш със секса щото после ще
    съжаляваш че си била с неподходящ човек.
    От опит ти го казвам.Аз го правих за първи път на 14
    и си лепнах венерическа болест при това бяхме заедно после
    2 години.Не бързай,нищо не изпускаш,пък и живота е пред теб.

izob6to ne mislq 4e be6e kazano na mqsto i az ne hoda po mom4eta te hodat po men!!!!! ms na vs koito pomognaha

Мега фен
    Аха...позната история - ти не правиш нищо, те ти се натискат и ти се оставяш.

ok misli si kvoto si iska6 ne mi trqbva ve4e mnenieto ti ne te int socialnite mi kontakti

Мега фен
    Да, но занимаваш хората с половите си органи и интимните си проблеми.

kato gledam mn hora tova pravqt za tfa e toq forum a za samo4uvstvieto ima na kakvo da se gradi pone!!!!!!! exploitedteen izob6to ne sum prosta selska kifla nqma da vi padna na nivoto xaxa da po4na da obijdam horata e tfa e da si prost ...... izob6to nqma da me zasegnete vie kato ste kompleksirani prosto mn izbivate na kompleksi .... tfa e zasega pi6ete o6te prostotii!!!

Мега фен
    Аз не казах нито една простотия, нито съм искала да те обиждам.
    Въпрос: на какво се гради самочувствието ти? На външен вид? И аз не съм грозна, ако става въпрос.
    Въпрос 2: Какво от това, че и другите го правят? Важното е дали ти го правиш.

e dobre kakvo kato go pravq??!!!! da ti pre4i ????!!!! exploitedteen nqkak si ne vurvi da se izkazva6 tolkova brutalno `Death`Whore` gradi se na mnogo ne6ta moeto samo4uvstvie- aide 4ao ot mene do vtornik

Guest
    Не мога да разбера защо се вързвате на акъла на тва лапе.Тя на 13 ама иначе всичко знае и по всеки въпрос е веща
    А миличка на мене не ми се обяснявай...и аз съм била на 13 и мене ме е гонил пубертет.Не ти се е*е ама друг път....2 не виждаш

oiiii nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си