- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нуждая се от съвет...
С едно момиче скъсахме преди 26 дена.Тя е от София, а аз съм от дру град и нямам възможност да се виждаме много често.Още отначало (първите 2-3 дни) се опитвах да й се обадя, обаче тя ми затваряше и ме заряза по най долния начин.Днес ми се обади софийски номер, познавам няколко човека, които са от там, обаче аз им имам номерата и не са те.Софийския номер беше домашен и когато вдигнах, помълча и се затвори.Много си мисля, че това беше тя, още мисли за мен. Поразпитах от къде е този номер и казаха, че е от люлин 5 (тя там учи и и там има приятели, но е от о-к, не много далече от там). Та както казвах, след 14 дена има рожден ден, чудя се дали да й го честитя или просто да забравя, че на този ден има нещо. Моето мнение се раздвоява на две ->
1. Искам да й го честитя, за да знае, че още мисля за нея и не е била безразлична за мен...
2. Не мога да й го честитя, защото като се сетя за болката, която ми причини ми, отвътре сякаш ще се пръсна на малки частици.
Въпроса ми е, какво да правя?
po dobre i go 4estiti za6toto pone 6te razbere6 kakvo 6te stane,dali puk tq 6te se trogne ot jesta koito i pravi6 i dali naistina ne e bezrazli4na kum teb,taka pone naistina 6te razbere6 dali ima smisul da tai6 nqkakvi nadejdi ili da priklu4i6 s vsi4ko,prati i go su6to zaradi tova 4e ste bili gadjeta-vse pak tova ne moje6 da go prenebregne6.kusmet i spoikoino
Заеби! чесно! след тфа ше додеш ме черпиш ако разбереш кфо си си спестил
![]()
GROAAARRR!!!! много яка група!
Направих жалкия опит да й кликна (по рано така като правехме, значеше, че си мислим един за друг). Не ми е кликнала още, а даже съм 100% сигурен, че няма да кликне. Исках поне да знае, че още мисля за нея, може и като приятел, да останем приятели, но явно тя не иска. Ще помисля до датата на която тя има рожден ден и ще пиша тука какво съм направил. Но май вероятно, няма да го направя..![]()
Първоначално написано от literbebe
![]()
Пич.. харесваш ми тай че щи кажа нещо- докато една те храчи друга иска ти са крачиспокз на тез години не те толкоз зле .в БГ сме мадами колкото искаш
главътъ горе!
GROAAARRR!!!! много яка група!
Bratle ako dqrgish na neq digni si gqza dovlechi si go do liulin 5 i q nameri kade givee po liulin sichki se poznavame i i go chistiti na real na givo edin vid ok tva e moq sqvet i tamqn she vidish dali ima oshte neshto kqm teb ili ne Nai malkoto i go chistiti po tela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж пич, проблема не е в това, че не мога да пропатувам 400км, а в това, че не знам какво ще заваря като я вида. Първо аз не мога да я намера къде живее, второ - тя не иска да ми се обади или поне да кликне, трето ако искаше да продължим - щеше да ми кликне или прати смс и има още много причини да изброявам. Аз вече спирам, ако ме потърси - ще й отвърна, а ако не..то пожелавам и приятен живот.. Мене не ме бърка да отида, няма да е кой знае кво, ще отида в квартала и ще поразпитам едни познати къде живее и ще отида. Проблема е това, че едва ли ще иска да ме види.