.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    никой
    Guest

Не знам какво да правя...

Не пиша тук защото искам съвет или нещо такова , просто се нуждая да споделя с някого за проблемите си....

До преди няколко седмици почти всичко около мен беше наред. Излизах с приятели , забавлявахме се , бях много щастлив и заради едно момиче , което много обичам... Сега усещам , че нещата са по-различни. Чувствам как приятелите ми се отдалечават от мен и все повече и повече ме отбягват...Момичето , което толкова много обичам и тя се кълнеше в обичта си към мен сега не ми говори.... странно нали? Сигурно си мислите , че съм направил нещо , но не е така! Всички се държат всякаш ме няма , всякаш не съществувам и никога не съм съществувал.... освен всички тези главоболия които ми тежат идват и проблемите в училище.. по цял ден да си притеснен за това дали ще изкараш по-добра оценка... на мен ми е все тая дали ще имам 3 или 6 , но родителите ми не осъзнават как ме натоварват повече... Не мога да продължавам така. С хленчене нищо не става , но в тази ситуация просто не ми идва нищо на ум. Не мога да проумея как така целия ми свят се преобърна с главата надолу.... Досега не съм изпитвал подобно странно чувство... отчаян съм от себе си и най-вече от живота си....

Лошо....ма не може просто така от инат да ти се сърдят.Какво точно направи?
    Може ли един въпрос? Как се казваше гаджето ти?
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

никой
    Guest
    Няма значение как се казва... Ами там е работата , че нищо не съм направил. Приятелите ми вече не ме намират за интересен или и аз не знам как да си го обясня... а с гаджето още по-малко намирам причина...Просто изведнъж спря да ме търси... наскоро я видях в мирк , но тя не ми се включи ( а ме нямаше три дни). Дори проведохме един кратък диалог в общия канал ,едва ли не все едно сме само познати...

ellen
    Guest
    to tva naistina e hlen4ene !!!! stqgai sa , 6tom priqtelkata ti taka se otnasq s teb , qvno ne6tata ne varvqt i iska da kasate , qvno ve4e si se iz4erpal pred priqtelite ti i ne si im interesen,mama i tati te natovarvat ...ae q se zemi v race i pokaji malko tvardost,uopritost, harakter!Ne stoi sas skrasteni race a zemai ne6tata v tvoi race

Да ти кажа честно и на мен ми се е случвало и е много депресиращо...
    Но ще ти кажа - тази твоя нагласа към света отблъсква приятелите ти, просто като си с тях се опитай да се веселиш, не се оплаквай постоянно, не им надувай главите. Вярно е, че с приятелите можеш да споделиш какво ти тежи, но не и да прекаляваш. Никой не обича постоянно хленчещите и оплакващите се хора.
    Огледай се - светът не е толкова лош, колкото си го представяш и едва ли някога ще бъде. Все някъде трябва да има "малка светлинка в тунела".
    Не трябва да си толкова негативно настроен към всички - най-малкото - усеща се!

Guest
    ne,seriozno trqbva da ima pri4ina v teb ne moje izvednaj da sprat da te haresvat i priqteli i gadjeto obqsni...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си