Цитирай Първоначално написано от cMeTaHka
s gajeto mi hodim ot 5 meseca,mnogo sme vlubeni i dvamata i ne mojem edin bez drug.zapoznahme se po su6tiq na4in...nqma6e kvo da pravq edna ve4er i re6ih da vleza v neta,zapoznahme se i si pisahme na drugiq den,na po drugiq den,ve4e tolkova se bqh zaribila 4e neprekusnato visqh pred tupiq komp i da go 4akam.vidqhme se sled okolo 20 dni(predi tova samo toi be6e vijdal moq snimka) i trugnahme,do den dne6en sme zaedno i dori nepomislqm za razdqla s nego.eto ti edin primer kak ot tolkova tupo i drebno ne6to napruv pogled moje da izleze ne6to napulno istinsko,taka 4e ne se pritesnqvai i ne mu misli..vqrvai v sebe si i ne se pritesnqvai ot ni6to
Ако става въпрос и аз със сегашния ми приятел се запознах по чата. Чатихме 2 дена и той ми каза, че познава бившия ми и една вечер бившия ми ми го доведе на купон да се запознаем. И на другия ден аз бях на купон у тях, напихме се и тръгнахме. И сега ходим 8 месеца. Обичаме се безумно много и т.н и т.н. ама тя ми разправя, че била влюбена в него, а не го е виждала на живо. Това вече е друг случай.