По-дяволите и психолога... Ако има какъвто и да е акъл на психолог няма ви пита, ве!?! То това са неща близки до акъла. Човешкото поведение е предсказуемо до 95%...
Нека позная за к'во става дума.
Заговаряш е, тя казва 3 думи на кръст и млъква и се чудиш и маеш кво да правиш. Опитваш нещо друго, пак същия ефект. Следователно идеята е да почнеш процентното разпределние. Почваш като говориш 90% ти, и после я вкарваш в разходка и по някое време ще почне да говори повече и докато се усетиш няма можеш я накараш да спре. Ся ще попиташ? По-дяволите какво да говоря. Отговора - каквито и да са глупости свързани с нормалните неща. Те девойките се кефят на такива лайна... Говори и за дървете, пилци, даскало, химикалки, как еди кой си те е прецакал, после питаш дали са я прецаквали, тя ти казва ”да”, и ти изръсваш ”Защоооо?”, тя те гледа неразбиращо ти добавяш ”Бъзикам се ве моме, разажи”, тя ти разправя, ти цъкаш с език и се вайкаш... След това вкарваш малко идилия в ситуацията тип ”Ее... Стига не е хубаво да си говорим за такива кофти неща, по-добре да си говорим за нещо друго, окей”... Оназ ще те попита какво, ти ”Ми примерно вчера видях една много интересна формула в една книга по ядрена физика, мога да ти разправя за нея”, оная ще ти каже ”Бъзикаш ли се”... Ти ”Е па че разбира се!”, ”всъщност много ми беше интересно кое ти е любимото място в града?”, тя ти казва ”еди кое си”...” Аууу там съм бил веднъж-дваж, мноо е хуу искаш ли да идем там някои път заедно?”, тя ”Ми може” и после оговаряш час и място...
Ей ти теоритично с 5% шанс за прецакване на нещата.