- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте ми съвет моля ВИ ;((
Много Ви моля да ми помогнете!Преди няколко дни бях на купон и..там беше момчето на моя живот!Обаче аз се забих с едни негов приятел и после му духах...Искам да забравя случката,но не мога наистина много се мразя преебах всичко!Какво да направя!Аз съм на 15!
![]()
malko e slojni4ko vsi4ko,koeto si napravila,ne e trqbvalo da se zabiva6 s negov priatel.Ako ne znae mom4eto 4e si se zabila s priatelq mu 6te moje6 da produlji6 ne6tata,no ako razbere,prosto ne znam 6te trqbva da opravq6 golqma ka6a,ako razbirase ne iska6 da ostane6 s mom4eto na koeto si duxala.Nadqvam se da se opravi6,uspex.
Еми той не знае,че съм му духала на другия обаче ни жидя,че се забихме не е за 1 път де и не сме се карали много ама....мене ме притеснява не само това той да не разбере че съм духала на приятеля му а и самия факт че съм го направила аз не съм такова момиче оппринцип...ама много се бях напила не трябваше знам ама....какво да правя много искам да забравя![]()
povqrvai mi vseki ima takiva gre6ki,i az sum imala ne6to podobno,prosto ne si misli za tova malko e kuco osobeno katyo znae6 4e ti ne si takava i e nqkakva slu4ainost,no trqbva da go prevuzmogne6 i da pokazva6 4e ne ti e gadno,kolkoto i vutre6no da te grize,nqma kak.A za mom4eto kvo ot tova 4e vi e vidql 4e se zabivate moje6 da mu kaje6 4e si pila i ne si znaela kvo pravi6 i da se suberete.otgovori ako si tyk
dobre za6to vseki se pravi na velik ne moga da razbera vse edno na teb nikoga ne ti se e slu4valo da sgre6i6,prosto taka sa se stekli ne6tata napravila go e kvo ot tova ako pi6e6 samo da q zduxva6 prosto nedei,po dobre i vlez v polojenieto i pomogni.
Мерси за съвета мисля,че така ще постъпя!Надявам се само той да не разбере за другото..Първоначално написано от eti4ka_87
Благодаря ти!
![]()
to4no taka napylno sam syglasna s tebПървоначално написано от exploitedteen
az kogato haresvam nqkogo tolkova silno v nikakav slu4ai nqma da pogledna dr mom4e ta kamoli da mu duham ujass !! ti naistina mai si leko momi4e sorry 4e ti go kazvam ama taka izglejda
![]()
Мерси за помоща...не че ми помогна!Искам само да ти кажа,че не ме познаваш ни най-малко и не искам да даваш такова мнение за мен"какво момиче съм" само аз си знам и знам,че не съм някаква си курвичка!Знам,че алкохола не е извинение обаче аз наистина незнам как се стигна чак до там!Самият факт че съжалявам показва че не съм такава!!!!!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
vuob6te ne se pritesnqvai ot tozi fakt,vse edno vsi4ki drugi sa sveta voda.Prosto ti si imala nujda i si go spodelila az ne vijdam ni6to lo6o s kakvoto moga da ti p0omogna,moje da e malko no pone 6te se opitam.
abe ti si mnogo zle nito q poznava6,nito q znae6 za da pi6e6 tq kakva e i dali pi6e tova za da q sujalqvat drugite,tova e tol;kova glupavo.Prosto 4ovek ponqkoga ima nujda da kaje na nqkogo kogoto ne poznava,za6toto 6te mu bude mnogo po lesno.
ами щом знае че си духала някому ще е много по-лесно да го забиеш
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не искам съчувствие,а съвет който между другото получих но не от теб!От теб можах да разбера каква съм курвичка и т.н.!Не беше нужно,защото аз си осъзнавам грешката обаче въпреки всичко не съм такава за каквато ме имаш!Първоначално написано от exploitedteen
emi duhala - duhala. kakvo da se pravi. zabravq6 i prodaljava6 napred. vseki 4ovek pravi gre6ki. vajnoto e 4ovek da se u4i ot gre6kite si spokoino mila ne si kurva. prosto si sgre6ila.
Гостенка - zaebi gi tezi 4ikibojci deto ti govorat gluposti. napalno te razbiram az teb i moga da ti kaja 4e s vremeto 6e zabrai6 kvo tolkova, ne e ne6to stanalo tragi4no :P
ХХахххХхехеХЕХЕххХХахаахПървоначално написано от Анонимко
=D>
![]()
Мда.. и аз съм на това мнение .. Ако си мислиш, че тоя там приятел на "момчето на твоя живот" няма да се похвали на всички.. С извинение ама вече си представям думите му даже .. "Ейй .. да бе оня купон...хаха дето една кучка много яко ми духа" .. Тей де.. не знам колко яко е било, ама каквото и да е било той ще го изкара яко, споко![]()
Stupid stupid stupid .. Много тъпа постъпка.. като се напиваш лесно има друго лесно - не пиеш! Станалото станало де.. ама според мен има по-важни неща, за които да мислиш от въпросното момче. Например че всички, които са били на купона и приятелите им и техните приятели знаят .. С малко късмет ще ти викат "общата" \/
Първоначално написано от exploitedteen
Не не...ти ме изомяваш бе човек!Направо ти се чудя на акъла ти осещаш ли се за какво нещо ме изкара курва...мисля че незнаеш истинското значение на думата!Ти незнаеш някои хора какви неща правят а тимене ме обвиняваш...я плс ми кажи на колко си щото май се имаш за много голям обаче не си личи...поне по действията ни,защото нали те говорят по-добре за нас...хахаха
![]()
pfff mn me draznqt takiva momi4enca tvardi 4e onova mom4e e lybovta na jivota i a kato pine edna vodka tar4i da duha na priqtlq mu ebasi pieeneto ne e opravdanieA i dobre kato si pinala i daje si duhala na onova mom4e 6to ne si oti6la pri tvoita lybov zadasi duhala zna4i ne si imalal sram mogla si da otide6 pri lybovta ma sarceto si i da duha6 na nego
![]()
![]()
e tva e ot men
![]()
i stiga se opravdavaite s pieneto
![]()
i si besen 4ikiboec mom4enceПървоначално написано от exploitedteen
to si ti li4i samo po razs1jdeniqta tuka
sigurno do kato be6e v daskalo te bieha po koridorite drugite mom4eta a? a momi4etata ti 6u6ikaha zad g1rba i se smeeha? a plunko?![]()
![]()
hi4 ne mi se pravi na oreginalenПървоначално написано от exploitedteen
![]()
pods1znatelno sam si dava6 smetka, 4e si bl1snat ot jivota nali? na 22 a se d1rji kato nqkoi moi sau4enik na 12 e tova e sme6noto ako go proumqva6 vaob6te![]()
Аз незнам ти дали си се научил да четеш даже...аз вече казах,че знам че съм виновна обаче продължавам да се имам за нормално момиче а не за курва!И никога янма да ме убедиш в обратното!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
tazi ironiq e za 3 - 5 klas i na fona na godinite ti e sme6na otsekade i pokazva samo k1v si suhar "bate"Първоначално написано от exploitedteen
![]()
a samo 4e si tolko obstoqtelstven i se obqsnqva6 kat pi4ka tuka pokazva 4e ak1la ti e na 11.5 godinki![]()
хахахаа, сладуранке ненагледна, ти можеш само да си мечтаеш за такъв акълПървоначално написано от Nimfetkata
няма ли да дойде най-после някой да ти запуши устата или поне ръчичките да ти заеме, гледам че ги подкрепяш и разбираш тия неща ...
![]()
както и да е, и за да не правя допълнителен флууд ше кажа на авторката, че вече е малко къъъъсничко за съжаления, така че мила върти свирчоци там и се радвай на живота и хубавото време...*
наздраве![]()
алелуя.
Много ми е интересно защо тука има толкова малко свестни хора...как може да говорите така много ми е чудно...до преди малко аз бях курвата щото съм духала на някой си и наистина не съм го искала а сега някой друг ти бил казах сухар и незнам си к'фо и са тя е курва к'фи са тия работи???Ти наистина не знаеш зна4ението на думата...!!!Педал недорасъл!
мноо ми е интересно как си духала 'без да искаш' ? би ли ми обяснила, че ми стана интересно...моля ...
![]()
алелуя.