- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте ми съвет моля ВИ ;((
tova dali e iskala ili ne nqma nikakvo zna4enie,sega sujalqva i iska podkrepa i suvet a ti ko4 skapan,pederas gnusen,za6toto ne si sloji6 o4ilcata i ne pro4ete6 vnimatelno kakvo pi6e momi4eto predi da zapo4ne6 s tvoite izli6ni komentari.Sled kato ne jelae6 da dade6 suvet prosto nedei da vsqva6 smut.Selqnin samonqdeqn
муаххахаха казаха ли ти го вилиии няхяхяхя![]()
![]()
момиченце, не ти отива тоя речник на годинките=)
алелуя.
ti si super zle,prosto ne zaslujava6 da ti otgovarqm laino tupo,ti vuob6te dali prez jivota si si po4uvstval jena po blizo ot tova da se butne6 v nqkoq kato se vozi6 v reisa ili si kara6 na maznite ti 4ikiiki i na vtorata minuta si gotov,ti si tolkova smotan 4e nqma opredelenie za teb.A tova da si se vlubval pri teb prosto e nevuzmojno.temata za men e iz4erpana....prav ti put smotanqko.
ти май освен да ръсиш обиди друго не можеш а?
не че сме очаквали нещо друго де, ама ...![]()
алелуя.
А бе просто не давай воля на тоя случай да ти разбива са психиката. Такива работи се случват. Мое те успокоя, че определението курва не се отнася за теб. Едва ли ще се повтори друга такава случка, нали? Е всеки бърка, важното е да осъзнава и да не повтаря грешките си. А за другото момче, не се притеснявай. Той ако го кефиш и иска да е с теб, не виждам проблем, па дори да се разчуе за свирката.Първоначално написано от Гостенка
Да се смея ли или да плача?Първоначално написано от eti4ka_87
Какво момиче е това, което "обича" едно момче, а в същото време първо се целува с някой друг в негово присъствие, а впоследствие духа на еднодневката си? Според съвременните схаващия май си "сексуално разкрепостена и освободена", но по мое време на такива като теб тръгваше слава на курви. Та за мен ти също си курва, пък дали ти е приятно, или не, и дали съжаляваш, или не - прошка няма. Единственото, което може да направиш в твоя защита, е да остане това единствената подобна случка (нещо, в което дълбоко се съмнявам), а не да се повтаря ако не на всеки, то поне на 2-3 купона по веднъж.
П.С.> Относно т. нар. "Чекиджии", или "Чикиджии", или както правилно се пише - чикията носи далеч по-голямо удоволствие от "ИебанИето", и това е всеизвестно на всеки, правил секс и лъскал бастуна. Та в този контекст е редно да запитам - тази квалификация като обидна ли да се приема, или като похвална?![]()
Левски шампион але але!
v slu4aq pieneto ne moje da ti bude opravdanie...6tom tam e bilo "mom4eto na tvoq jivot" za kvo si lapala na drug ?!![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Що, бе, какво си преебала? На следващия купон ще духаш на когото трябва. ГолЕма работа, едно духане.Първоначално написано от Гостенка
п.п.: Къде казваш, че правите купони?![]()
Kaji che nishto ne pomnish ot onaq ve4er i gotooili blafirai deaznam....
![]()
suglasen sum s exploitedteen i kakto s nqkoi drugi koito te upreknaha ti si s edna duma KURVA i znaesh li kakfo sramuvam se 4e ima takiva kato teb i znaesh li oshte kakfo to4no takava kato tebe me preeeba predi edna godina i sa se 4ustfam zle kato si spomnq ti si si vinovna i nedei tursi savet ot tezi koito ne mogat da ti pomognat "osrala si neshtata i v teb si e vinata" i az sum bil strashno 4estoo piqn no ne pravq gluposti kato tfoqta... t.e nie mom4etata ne mislim s dve glavi predi da pravim neshto a vie momi4etata dori s ednata ne mislite kakfo da kaja ne vsi4ki momi4eta de,... ima i sfestni ne otri4am... nadqvam se da ne se obidite...![]()
bateeeeeeeeee pulnite mi dushata s tiq obidi a be eiiiiii momi4eta vie akul imate li? Kfo se opitfate da ni ubedite v obratnoto na tova 4e ste kurvi kogato ste vlubeni v edin, a lapate na drug a? neeeeeee bate kolkoto i da se opitfate da se opravdaete sus vsevuzmojni izvineniq tfa sa gluposti alkohola ti e vinoven...![]()
![]()
ami kato znaesh 4e she se polu4i taka zashto piesh be!!! MRASNICE!!! e tfa se kazva tipi4en primer za KURVA
V jovota ima mn ne6ta koito se slu4vai v nai neo4akvaniq za nas moment.Ako po4nem da si otarsim opravdanie v alkoxola,priqtelite ili v drugite nqma da stignem do nikade.Tova koeto si napravila nqma kak da zabravi6.A momi4e misli s glavata a ne s onaq si rabota.Uj xaresva6 edin a lapa6 na drug kak stava,ili ti mai nz ko iska6![]()
![]()
hmm tuka sum pass,no spored mene ne e trqbvalo da postupish taka...ama ot druga strana sega puk nedei da zabravash za si4ko i da si stoish u vas....ako ti se podigravat drugite momi4eta tfa e shtoto ne sa vijdali patka prez jivota si![]()
neznam dali si kurvi4ka ili ne no tova koeto si napravila moje da go napravi samo kurva neznam kak 6te ubedi6 mom4eto 4e ne e taka
Оф,четах,четах,ама не до четах коментарите..
По принцип винаги влизам в положението на хората и се опитвам да намеря оправдание за постъпките им,само че тука случая е различен.Добро впечатление ми направиха коментарите на exploitedteen,защото разсъждава много правилно,въпреки че всички му се нахвърлихте с цел да защитите авторката.А ето какви изводи си направих за нея:
1.Няма кой знае какво уважение дори към себе си,щом още пийнала малко готова да задуха..
2.Едва ли е първият,което говори зле за нея..
Абе кво се обяснявам и аз..всеки греши,НО такива грешки..Може би аз съм твърде консервативна,а вече за тееновете това е нормално-да си падаш по някого и да духаш на приятеля му..![]()
a ima i dr veroqtnost-da se "obarka6"sled nqkolko meseca pak,posle sled edna godina i taka kato se obarne6 edin den nazade kakvo 6te izleze!?!?!?!?![]()
nqma na4in ... da ti prosti ako znae ... pak i da ne znae se nqkak she razbere verno si se preebala..ama sama si si vinovna qvo tva ne e mom4eto na jivota ti ... shtom si duhala na drug![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох...аз вече Ви казах,че много съжалявам за постъпката си..хубаво мислете ме за курва,ама искам само да ми кажа,че въобще не се опитвате да ме разберете!Знам,че Ви в трудно обаче станалото станало трябва да забравя по някакъв начин а не да седя пред PC-то и да чета каква съм курва и т.н.Това не е начина да забравя не мислите ли..колкото до това "не се сърди ама за мене си курва" еми хуу мислете ме за каквато искате обаче аз знам каква съм всъщност и определено не съм курва!![]()
Благодаря на тези които се опитаха да ми помогнат,а колкото до другите...радвам се че не се познаваме щото си представям к'фи сте комплекрсарчета!![]()
Их, сега и обиди. Ми, кво да се направи. Аз примерно не съм духал в тоалетна, пък не се чувствам непълноценен.Първоначално написано от Гостенка
п.п.: е, правил съм шпакли. не знам да ли се брои![]()
и сега като се замисля - не винаги на подходящите момичета, така че донякъде те разбирам![]()
Сега, мила, продължаваш напред и не мислиш повече за станалото. Правят се грешки... Но важното е да не се повтаря една грешка няколко пъти. Човек се учи от грешките си. Но се надявай да не се разпространява това нещо. Щото може да ти излезе лошо име, което после много трудно се изчиства. Нз ти ако харесваш това момче, на което си духала, защо не тръгнеш с него? Така донякъде ще ти е оправдана постъпката.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
suglasen sus vsqka edna duma koqto kazva exploitedteen napravo mi pulni dushata!!!!!!!!! a za гостенка ще кажа само едно тя е комплексарката в случай и си избива комплексите чрез "духане на неподходяшия"
ako priqtelqt ti ne e razbral nqma6 problemi...samo se starai da ne razbere...ina4e sum ubedena 4e nqma da ostane dovolen ot fakta 4e si duhla na priqtelq mu...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
mi da ti kaja ne se kopleksiram ot tova 4e sam na 15 i sam devstvena i 4e ne sam tragnala da duham na vseki sre6tnat![]()
![]()
molq te zamal4iv opitite si da ni dokajesh ne6to v koeto ne vqrvash samo se izlagash
![]()
a tova 4e obijdash govori samo zle za teb.po princip horata kato ne znaqt kak da opravdaqt svoq postapka za po lesno napadat drygite.emi,6tom tva te uspokoqva-OKAY,az ne se zasqgam to4no ot teb![]()
Tova,koeto si napravila naistina ne e mnogo hubavo,no mom4eto,koeto haresva6,ako izpitva nqkakvi 4uvstva kam teb nqma da obarne vnimanie,a moje i da e bilo pod vliqnie na alkohola!!!Ne se trevoji tolkova,za6toto na tozi svqt nqma bezgra6ni hora spored men!!!