.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Moite byrkotii

Moite byrkotii

Offf..otkyde da zapo4na?6te zapo4na s edin ot trivialnite problemi-VLUBENA SYM V NAJ-DOBRIQ SI PRIQTEL.Nqma iznenadani,predpolagam...i az stoq tuka i 4eta kak i drugi hora kato men zabludeni izjivqvat tozi problem...dilemata-da se probvam li ili ne,oba4e nqkaksi ne moga da se nakanq da napravq pravilniq izbor.Mi zna4i s vyprosniq 4ovek se poznavame ot edna kamara vreme i az maj prez cqloto vreme sym si bila hlytnala,ama go osyznah 4ak sega kato se premestih da u4a v drug grad.Sybudih se i si kazah-Ne moga bez nego.Negovoto otno6enie-izklu4itelno mnogo komplimenti,navsqkyde se hvali s promqnata koqto me e zastignala.otkakto se premestih,kato izlizame zaedno vinagi se dokarva,drazni se vidimo kato mu govorq za drugi mom4eta.....Interesno e 4e pri nas fizi4eskiq kontakt e mnogo truden,sqka6 se strahuvame da se pipnem.I onazi ve4er be6e mnogo 6tasliv kogato go hvanah pod ryka i daje netyrpelivo me pita-6te me hvane6 li pak?mnogo mi e krasiv,znae go,no si ima kompleksi.Ima mnogo priqtelki,no vinagi mi kazva 4e za nego sym na pyrvo mqsto.Kogato me izpra6ta stoim v kolata s 4asove,no i dvamata ne smeem da napravim ne6to po vyprosa.Poslednoto koeto me 6okira be6e sms-Ako trqbva da byda iskren,to az ne znam kakvi sa ni otno6eniqta v poslednite meseci.I kato se pribrah-ni6to po vyprosa,vse edno ne go e pisal.
    I tuk idva problemyt,ponqkoga ne iska da izliza,ne mi vry6ta sms i se 4uvstvam obyrkana.Znam,4e e malko dylgi4ko ama sym dosta obyrkana.Dajte malko akyl \/
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

Според мен да опиташ. Ако не пробваш дали ще ти отвърне със същото после вероятно дълго време ще съжаляваш (поне аз бих). Събери смелост и тайничко се надявай и тои да изпитва същото към теб

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Guest
    mi 6tom e taka-kaji mu kakvo izpitva6 ti kym nego i go pitai toi kakvo izpitva kym teb(ili obratnoto).az sym sigurna,4e toi te haresva.pone taka izliza ot tova,koeto si pisala.moqta prognoza e ,4e 6te trygnete,no v na4aloto 6te e nelovko.tova e za6toto do sega ste bili priqteli i to dylgo vreme.ot vas dvamata zavisi kak 6te prote4e vryzkata.az ti jelaq kysmet,pyk 6te vidim dali 6te pomogne

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мила, чак ти завиждам... Ама то е очевАдно, че и той има чувства към теб... Защо не правите нищо по въпроса? От какво ви е страх? Поговори с него, кажи му какво чувстваш. Ясно е, че се разбирате много добре и имате взаимни чувства, къде е проблема тогава?
    А това, че понякога не му се излизало - всеки има такива моменти, че не ти връща смс-и - може да има причина.
    Ти не си търси извинения, а действай докато не те е изпреварила някоя друга.
    Успех !!! \/
    I`m trying to make your dreams come true...

Mnogo blagodarq na vsi4ki,koito sa mi dali nqkakyv syvet.Typoto e 4e sme na po 20 godini,a se dyrjim kato v pyrva grupa na detskata gradina...i zatova ponqkoga imam symneniq.Eto pak mu pratih sms da izlezem utre,a toj myl4i.....
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    Според мен да опиташ. Ако не пробваш дали ще ти отвърне със същото после вероятно дълго време ще съжаляваш (поне аз бих). Събери смелост и тайничко се надявай и тои да изпитва същото към теб
    Точно така

Супер фен
    Град
    София
    Ооооо миличката...аз лично ти препоръчвам да действаш при първа възможност...предприеми първа тази крачка...пък надявам се,че щом сте на по 20 г...все пак няма да има караници дори и ако той не отговори...стискам палци

Давай смело напред и стискам палци!Иначе после дълго ще има да се чудиш "Ами какво щеше да стане ако...." ,а това е отвратително ,повярвай ми!Така или иначе ,нищо не губиш,няма какво да стане по-зле - ако ти е толкова добър приятел,ще подходи най-малкото с разбиране и дори в това отношение да не се получи (което не ми се вярва) пак ще си останете приятели!Да не говорим,че вие вече имате основното,от което се гради една стабилна връзка - приятелство,разбиране,дове рие...От тук към любовта има само една крачка!Просто я направи ,недей да чакаш той да я направи,защото той може пък да чака теб и тогава...?А и той вече ти е подсказал,макар и не в прав текст,че има нещо към теб - вниманието,това че за него си най-добрата,това че му харесва като го докосваш...всичко това са безобидни сигнали,които подсказват нещо Хайде,дано сме ти били полезни и пиши после пак какво е станало Успех!
    НЕ СЕ СБЪДВАТ САМО ЗАБРАВЕНИТЕ МЕЧТИ...

Dobre,pileta....kak da podhodq?Da re4em,4e utre sybera smelost ili naistina mi pisne da go 4akam.Kakvo da mu kaja..da po4na li ot sms-a mu....ili da go pitam napravo kakvo ozna4avam v momenta za nego.Propusnah ne6to vajno-faktyt 4e hodih s brat mu predi 2 godini i razdqlata ni be6e dosta tejka za nego...za moq pi4 tova ve4e maj nqma zna4enie,no se 4udq da ne bi tova da go pritesnqva da e otkroven.Awe golqmo 6ube me trese

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си