.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    националния "престиж" сме си го уронили сами и то качествено...
    да обвиняваме някакъв тъп сайт за това е смешно и жалко...
    И аз съм на това мнение.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    Transylvania

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от oxy
    Но ... май като повечето от простия народ,само знаете да плюете .... и да викате "таз държава няма да се оправи" ... ами ... ще чакаме хамериканците да ни оправят, както ни оправяха русите, както и турците са оправяли нашите деди и баби.
    =D>

и все пак ти писал ли си писмо до министъра или мислиш че всичко е ок?
    Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!

Град
    По света и у нас
    Е,браво!До каде стигнахме......нямам думи!Америка има някаква нищожна история100-200години,но си я пазят и уважават.А ние тук с 1300 години,че и повече и позволяваме така да ни мачкат и унижават.Това ако се беше случило с тях щяха да ни сринат дуржавицата и да стане ОГРОМЕН скандал,но.....за мен е много обидно и трябва да се предприемат някакви мерки.Обаче се съмнявам да стане!Същата гавра стана и в един Американски филм.Не помня кой беше,но сцената беше пълна с нацисти със свастики итн...на фона на нашия химн......
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Мдам.. или пък в един епизод на "Женени с деца" си правеха бъзик с България. Казваха нещо от рода "това България вид сандвич ли е?"

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    По света и у нас
    Да мисля че и аз се сещам за тази серия.Май се оказа,че примерите са доста.......
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си