Първоначално написано от
exploitedteen
леле мале...
кой те спира...
на Запад всичко зависи от теб...
има два типа хора мързеливи и работливи...
на запад, ако си мързелив няма да успееш- и ще започнеш с оправданията, как е имало заговор, как те третират, как не знам си какво... ако нямаш психиката и амбицията да си нещо повече от мияч на чинии... кофти...
има и друг тип хора- работливи и способни...
човек, който не го мързи и не гледа все да мине тънко... човек с амбиции и мисъл за бъдещето си...
замисляш ли се, че повечето хора, които бягат на Запад често си мислят, че отиват на място, където парите са по дърветата...
не е важно какъв си, а как се справяш с работата си.. аз за 3 месеца бях повишен до супервайзър... мисля, че това говори достатъчно за това дали имат предрасъдъци хората...
друго ме дразни и то не е само за българите зад граница, ами повече за тези които са тука- всеки само се оплаква...
кафетата по цял ден са пълни с хора, които реват, че нямало работа (говоря за София) и разбираш ли как всичко било гадно...
имам такива познати... все говорят големите приказки, все няма работа, все им е малко заплащането, пък условията били кофти...
смешна и жалка история... българина е мързелив!!! и му е най- лесно да се оправдае с някаква форма на дискриминация, защото не може да приеме, че вината е в него...