- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- самочувствие
абе хора по какъв начин може да разберете ,че един човек има високо самочувствие ,защото всички смятат ,че аз имам.....държане,говорене...к к според вас например без да познавате този човек ,а само като го видите да си кажете ей на тоз има прекалено голямо самочувстеие???
По начина на държане, говорене и отношение към другите можеш да направиш такъв извод за някого. Без да го познаваш би било много трудно според мен.
по постъпките му,доста е лесно![]()
просто на тия "Готините" им личи отдалече и не ми е приятно някой да ме гледа отвисоко и да се мисли за върха на сладоледа
айдеей...както казва най-добрата ми приятелка
ХОДЕТЕ СИ ВКЪЩИИИИИИИИИИИ
Значи.......зависи дали самочувствието има покритие. Ако няма, това много бързо може да се разбере......лично на мен ми трябва един 5 минутен разговор с въпросТния индивид, за да преценя.
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от Mystery
![]()
Не мисля, че може да определиш дали някой има голямо самочувствие или не, ако не го познаваш и то да го познаваш от повече от два часа. Някакси ми изглежда, че вие говорите не толкова за самооценката, а за надуване и за наглост. Би трябвало да има разлика между всичко това! Едно е да знаеш, че това и това ти е хубаво, имаш такива предимства и си изграждаш самочувствие, а съвсем друго да вървиш по улицата, да се сблъскаш с някоя върастна жена и да й кажеш "Гледай къде ходиш, ма" - това вече си е невъзпитание или по скоро модерен начин на държане за "Готините".
Заваси как се държи!!!
da ne ti puka ot horskoto mnenie!
kvo ti puka kvo govorqt zad gurba ti?
nali si pred tqh..................
ochakvai samo da gledat guza ti![]()
emi po mnogo ne6ta...dori i da ne go poznava6 ako zabeleji6 kak gleda-ako e s vdignata nagore glava i e gotov da ma4ka ostanalite to se razbira...prosto si li4i po pohodkata samo kato zagleda6 i razbira6...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
da... vse edno az go kajah hahhaaПървоначално написано от one_touch
![]()
Love you Kris !!!
aide pyk sq pohodkata.. ne mislq che chovek moje da se opredeli kato "nadut" samo ot pohodkata.. tva e tupo?! bez da go poznavash da si go vidql kak se darji nemojesh da opredelish.. pravilnoПървоначално написано от hamsterka
т. 2, 9
SyglasnaПървоначално написано от Mystery
![]()
Nqma kakvo da razbirame,prosto po na4ina koito se durji s drugite
Samo4uvstvieto se use6ta. To vitae po v1zduha. Kogato zastane6 do edin 4ovek s visoko samo4uvstvie ti use6ta6 kak toi ima 4uvstvoto,4e vladee situaciqta,vladee miga,vladee vsi4ko i vsi4ki. Prekaleno visokoto samo4uvtvsie oba4e ne e hubavo. Da ne govorim za prekaleno niskoto. 4ovek trqbva da umee da se precenqva spored v1zmojnostite i harakteristikite si.
J U S T D O I T ! ! !
naistina e taka az mnogo mrazq hora s super visoko samo4uvstvie osobeno ako e bez pokritie... a pak tezi bez nikakvo-gorkite.... az imam samo4uvstvie no v granicite na normalnotoПървоначално написано от blondito:)