- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tq mu se doverqva tvyrde mnogo,a toi q lyje!!!
Nai - dobrata mi priqtelka haresva adski mnogo edno momche koeto e na 19,a tq e na 14 ... vypreki che ne se dyrji kato tolkova godishena se pak ne moje sreshtu prirodata.Ta problema e tam,che toi si igrae s neinite chuvstva.Obajda i se i q vika v tqh.Zadovolqlva e i posle q zabalamosva dokato pak tq se okaje v legloto mu.Toi ima priqtelka i tq go nzae,no tq zamina za Tyrciq i priqtelkata mi postoqnno mu pishi i govori s nego.Toi i obeshta da e s neq,no az vijdam kak q lyje.Poneje toi mi e komshiq i go vijdam kak minava krai men s priqtelite si i otiva na kafe,a neq q lyje che trqbva da ostane v tqh zadari roditelite mu.I tq milata mi se obajda i tyji ... dnes otnovo i vyrza tenekiq.uj trqashe da se takovat u tqh ... ama izlqzal problem - zaeba q.Obeshta i za vecherta da izleze s neq,ama pak beshe s priqteli i tq PAK SAMA .... Ne moga poveche da stoq.kajete mi kak da i dokaja che toi e golqm za neq i ne q zaslujava,zashtoto tq si e momiche na mqsto.Ne e kurva ... toi i e edinstveniq deto e spala s nego i go obicha mnogo .... amaa toi q razigrava samo.help![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()