.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Фен
    Град
    Plovdiv

SEX s po-bivsh priqtel

Amm imam mn moje bi tup vapros,no samata az nz kakvo da pravq i zatova pitam vas!Iskam da spq s po-bivshiq si priqtel s koito hodih 3 meseca i ne mu pusnah togava,zashtoto 1 che bqh devstvena i 2 toi iskashe samo tova ot men!No vupreki tova az strashno mnogo si go haresvam ,makar da znam che e pulen nepukist i super mnogo mi se iska da spq s nego dori i togava iskah,a v sushtoto vreme ne iskam zashtoto toi pak shte e shtastliv i shte si kaje "i vse pak doide pri men"-tochno zatova nz kakvo da pravq,a naposledak pochti vseki put kato izlezna po centura go vijdam...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ti go iska6, toi te iska ... nali samo 6te spite kyv e problema ?

ами ако си нямаш приятел кои те спира

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    какво всъщност искаш от нас да ти кажем ?
    дали да спиш с него ли ?
    алелуя.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    вдигни малко летвата, не си струва заради едното чукане
    "Целувка за лека нощ"

хахаах !!!! Глей са - въпроса е тъп та дрънка. Нема кво да питаш - няма аз да го чукам тоя. Ти си решаваш.Ако имаш няякъв реален проблем тогава питай. В случая въпроса е строго индивидуален и само ти можеш да си го решиш.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    боже.. при вас всичко опира до секса,бе
    за какво ти е да спиш с него, за да се влюбиш отново и да страдаш ли?
    айдееее няма нужда
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Plovdiv
    Aha mersi za mneniqta-az sama se opitvam da se vuzspra!znam che shte mi stane oshte po gadno pri polojenie che toi sq si ima i pr ama i kato mi se iska i mi e i trudno!mersi vse pak

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    Aha mersi za mneniqta-az sama se opitvam da se vuzspra!znam che shte mi stane oshte po gadno pri polojenie che toi sq si ima i pr ama i kato mi se iska i mi e i trudno!mersi vse pak
    Просто действай. Едно чукане за удоволствие с приятел, не е нищо нередно или особено проблематично. Щом толкова го искаш, ако и той е навит... действайте

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami ne go znam navit li e-nie ne sme si govorili ot septemvri mesec!ama predi samo tva iskashe ot men ! i samo zaradi tova hodeshe s men i kato vidq che nqma mu mine nomera i aideee!Ama az narochno ne mu pusnah shtot nz kak da si go poiska!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ami ne go znam navit li e-nie ne sme si govorili ot septemvri mesec!ama predi samo tva iskashe ot men ! i samo zaradi tova hodeshe s men i kato vidq che nqma mu mine nomera i aideee!Ama az narochno ne mu pusnah shtot nz kak da si go poiska!
    А сега? Научил ли се е да си иска, или ти ще го улесняваш? Шегувам се.
    Просто ако те кефи го направи, стига след това да не съжаляваш, че си го сторила повече, от колкото да съжалиш, че не си. Ако разбираш кво имам предвид.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Razbiram mnogo dobre kakvo iskash da mi kajesh , akolkoto do maitapa me izkefi =D> \/ :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadowflare
    ами ако си нямаш приятел кои те спира
    К'во пречи и ако си има приятел

Фен
    Град
    В най - якия град
    Забравих да се логна... Този пост по горе е мой

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Просто действай. Едно чукане за удоволствие с приятел, не е нищо нередно или особено проблематично. Щом толкова го искаш, ако и той е навит... действайте

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    moito mnenie e 4e e tapo da spish s nqkoi koito iska samo sex az za sega pone ne bih go napravila.... pak i 6tom togava ne si mu pusnala za6to sega iskash da go napravish zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si
    Love you Kris !!!

Супер фен
    zareji go...6tom e za ednoto 4ukane ne si struva !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    moito mnenie e 4e e tapo da spish s nqkoi koito iska samo sex az za sega pone ne bih go napravila.... pak i 6tom togava ne si mu pusnala za6to sega iskash da go napravish zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si
    awe 6to se izliza 4e tva 4ukaneto samo na nas ni e qko i vinagi e ne6to kato aidi ot men da mine 4e to na vas vi e 100000 p1ti po qko ot kolkoto na nas i tfa e nau4no dokazano mnoo e t1po tfa det go praite

Цитирай Първоначално написано от TeroglisT4o
    awe 6to se izliza 4e tva 4ukaneto samo na nas ni e qko i vinagi e ne6to kato aidi ot men da mine 4e to na vas vi e 100000 p1ti po qko ot kolkoto na nas i tfa e nau4no dokazano mnoo e t1po tfa det go praite
    4ove4e ne ne e taka ne sam saglasna no v to4no tozi slu4ai pomisli malko i 6te vidish ... ina4e mnogo qsno 4e sex-a dostavq udovolstvie i na dvamata to ako ne be6e taka koi 6te6e da pravi sex !?
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Тц, ще правят секс.

Не, е*авам се. Помисли си пак - след като всеки ден се виждате по центъра, кое ще предпочетеш: да виждаш човек, с когото си правила секс, или човек с когото не си правила

А ако си имаш и настоящ приятел - трябва да го вземеш в предвид.

zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si
    Хаха, ей, аз ако трябва да "заслужавам" секса, смЕтай, че още щях да съм девствен. Поне в София не се налага да "заслужаваш" секс - понякога двама души просто се харесват

Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Тц, ще правят секс.

Не, е*авам се. Помисли си пак - след като всеки ден се виждате по центъра, кое ще предпочетеш: да виждаш човек, с когото си правила секс, или човек с когото не си правила

А ако си имаш и настоящ приятел - трябва да го вземеш в предвид.

zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si
    Хаха, ей, аз ако трябва да "заслужавам" секса, смЕтай, че още щях да съм девствен. Поне в София не се налага да "заслужаваш" секс - понякога двама души просто се харесват
    heheh e da v sofia e taka
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    боже.. при вас всичко опира до секса,бе
    за какво ти е да спиш с него, за да се влюбиш отново и да страдаш ли?
    айдееее няма нужда
    Аз съм на същото мнение.

BeLPhI
    Guest
    skupa da ti kaja ti si precenqvash no smqtam 4e vie momi4etata imate dosta golqm potencial da nakarate edno mom4e ili muj da hlutne po vas!!! taka 4e vklu4i si taq vuzmojnost i deistfai razkarai priqtelkata mu i mu se pusni posle shte e tfoi!!!! a ako ne iskash da izburzvash prosty razkarai priqtelkata mu i se opitai da se spriqtelish s nego toi kato e sam shte trugne kum teb siguren sum haha:P jelaq ti uspeh a ako e ubaf zashto da ne mu pusnesh ? ot kakfo te e strah?

BeLPhI
    Guest
    Night_Knight e praf za zaslujavaneto na sexa shte ti kaja 4e po4ti nikoe mom4e ne zaslujava... nie sme jivotni haha:P mne vinagi de.. no pove4eto slu4ai kogato dvama dushi se haresfat muj i jena ili jena i jena ne priemam tretiq variant s pedali shoty se gnusq!!!! kogato se haresfat dvama dushiii moje da go napravqt dori bez 4ustfa samo zaradi sexa kakfo loshu ima nali i na dvamata she im e kef???razbira se sled tova moje ediniq da strada kakto se slu4i s men no nishto riskuvai!!!!!!!!!!!!!!11111

Супер фен Аватара на sometimes_
    И ако спиш с него какво??? Ще се почувстваш ли по-добре? Ще ти стане ли по-хубаво, или ще се почувстваш обичана ? След това ще съжаляваш, бъди сигурна в това. След като знаеш, че е бил с теб само за секса, мислиш ли, че сега ще иска да има нещо повече с теб? Единствното, което ще почувстваш след това е, че си била използвана и то по твоя вина... Не си заслужава заради единия секс.
    Пък и мисля, че си прекалено самоуверена. От къде си толкова сигурна, че той го иска?
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си