.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Ti go iska6, toi te iska ... nali samo 6te spite kyv e problema ?
    Да бе верно едно чукане кво му плащаш ... абе вие сте много зле ... секса не е спорт ... и не е като да си кажеш "Здрасти!" с някой ... ама тва е за вас на по 13 -14 тва е не знаете какво е да правиш любав а само знаете да си дигате краката ... мислите че сте много напред щото правите секс ... е нищо не сте открили от живота и не сте наясно какво е да водиш пълноценен сексуален живот. Който при жените повтарям при жените, не при курвите, задължително е свързан с емоционалната обвързаност или така наречената любов. Това дето се изпитва на 15 не може да се нарече влюбване ... чак когато сърцето и акъла ти са достатъчно зрели да изпитват чисти, истински и безкористни чувства чак тогава можеш да се насладиш истински и от все сърце и тяло на секса ... няма да ме разберете вие ама аз да си кажа

I LOVE MY SEX

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    ... абе вие сте много зле ... секса не е спорт ...
    аааа не съм съгласен

Като пораснеш малко (не е малко де) и на разум не на години тогава ще си говориме. Секса е сливане на две тела И ДУШИ а такива пубертети като тебе дето само се чудят къде да си топнат чушлето щото хормона ги е треснал и е почнал да им мотира гласа, не откриват истинското удоволствие ...

I LOVE MY SEX

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Като пораснеш малко (не е малко де) и на разум не на години тогава ще си говориме. Секса е сливане на две тела И ДУШИ а такива пубертети като тебе дето само се чудят къде да си топнат чушлето щото хормона ги е треснал и е почнал да им мотира гласа, не откриват истинското удоволствие ...
    Трогателно изказване, хареса ми И ако оставим майтапа на страна, си много права, принципно в това, което казваш по отношение на взаимоотношенията.

Повече от фен
    Davai 6tom te kefi mnogo qsnu i az bqh v podobna situaciq predi dosta vreme.No toi ne hode6e s men zaradi sexa i vupreki tova ne mu pusnah.I sled tova super mnogo mi se iska6e da spq s nego,ei taka samo za vednuj.Taka,4e ako ti stiska go napravi!

Голям фен
    Град
    софия
    абе я изцепи бе ...

BeLPhI
    Guest
    g1rlka kakfo da ti kaja principno si mn prava nikoi ne moje da ti otre4e... no otkade si sigurna 4e edin 4ovek na 15 godini ne se e vlubval nikoga i nikoga ne e izpitfal istinska lubof molq ti se da ne zagrubqvame s tfa me obijdash iskam da ti kaja 4e to4no tri puti sum se vlubval a tretiq oshte te4e... purviq beshe spodelen... vtoriq samo do nqkude a tretiq izobshto kum proval li vurvq tfa si znam samo az... nzz no shte ti kaja 4e ne samo porasnaliq fizi4eski 4ovek moje da izpitfa istinska lubof kakto ti kazvash razbira se za da kazvash takiva mudri slova zna4i si vlubena i lubofta te kara da gi izre4esh... no skupa mn te molq ne kazvai 4e edin "maluk" na 14-15 godini ne moje da e vluben i 4e tova e bilo samo uvle4enie.... az sushto sum na 15 i kakfo do sega sum se vlubval tri puti i i trite puti beshe istinski i vseki den se seshtam i za trite momi4eta i posle mi kaji 4e samo ti si sposobna na Lubof!!! ako pone malko vqrvashe v LUBOFTA- bezrezervnata lubof - togava nqmashe da smqtash 4e samo tezi koito sa vuzrastni fizi4eski sa q poznali!!!! zamisli se malko mn te molq i posle mi otgovori tuka!!!!plsss shoty malko me zasegna!!!

Kulio Gangstera интереса ми към чувствата, който се пораждат в теб, от моя пост, е нулев. Разбрала съм, че не мога да променя света...
    BeLPhI начина, по който говориш и сам си противоречиш ме убеждава ощи 2 пъти в тезата ми не можеш всяко влечение да наричаш "lubof" . Ще пораснеш и ти и ще разбереш какво говоря. Не се изживявам като Светата Майка дето знае всичко, просто с възрастта и съзряването мирогледа се променя. Случват се неща, които те учат кое да цениш и кое не. Започваш постепенно да можеш да разграничаваш истинското от фалша

I LOVE MY SEX

Град
    Vraca City
    samo sex shta oprai tebe momi4e

Фен
    Град
    Plovdiv
    Mersi na vsichki za mneniqta ama mai shte si pasiram shtot posle naistina shte sujalqvam mai! Taka ili inache sled tolkova luji nqma smisul pak da mu pravq i nanego gustoto Shte go preodoleq... vse pak i az si imam dostoinstvo! Mersi oshte vednaj i ne se karaite za gluposti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си