Име - Теодор. Рожденна дата - 21.08.1989г. Родно място - София. Настоящо място на живеене - Пак София. Цвят на очите - Зелено-кафяви, но повече зелени. Цвят на косата - Кестенява. Височина - 178см. Братя,сестри - Имам брат на 9 години и нещо. Десничар или левичар - Левичар и съм горд с това. Най-добър/а приятел/ка - Не си деля приятелите на по-добри и по-лоши. Слабостите ти - Много лесно се доверявам на някой. Страховете ти - Времето, несигурността и за другите не се сещам в момента. Цел,която на всяка цена искаш да постигнеш тази година - Не съм се замислял. Най-употребяваната от теб фраза в чата - 'Хахахаха.' - ето пример. Първата ти мисъл когато се събудиш сутрин - Малийй, как ще стигна до училище. \/ Обувките,с които беше обут/а днес - Маратонки.
Любими:
Черта от себе си - Характера. Цвят - Жълто, синьо, черно, оранжево...да продължавам ли?!? Храна - Имам страшно много любими храни. Мъжко и женско име - Теодор. За женско- нямам такова. Животно - Риба, пчела и много други. Спорт - Риболов, футбол, бадминтон и баскет. \/ Настоящи:
Дрехи - Камофлажна фланелка и тъмно сиви панталони. Музика - Подсети ме. Ще си пусна малко за настроение. Мириз - Никакъв. Десктоп - Националният отбор по футбол и малко икони от двете страни.
Кога си лягаш - Различно...според зависи. Най-липсващ спомен - Много са. Пепси или Кока кола - Кока-кола. Шоколад или ванилия - Комбинация от двете. Кафе или капучино - Кафе. Пушиш ли - Не. Псуваш ли - Да. Пееш ли - Да. Взимаш ли душ всекидневно - Да. Бил/а ли си влюбен/а - Незнам. Искаш ли да ходиш в университет - Да. Искаш ли да се омъжиш/ожениш - Да. Вярваш ли в себе си - В повечето случаи да, но има и такива, в които не вярвам в себе си. Мислиш ли,че си атрактивен/на - Нека другите да кажат. Споделяш ли с родителите си - Не. Свириш ли на инструмент - Не.
През изминалия месец:
Взимал/а ли си дрога - Не. Бил/а ли си на среща - Да. Бил/а ли си на сцената - Не. Откраднал/а ли си нещо - Не.
Някога бил/а ли си пиян/а - Да. Някога бил/а ли си наричан/а дразнител/ка - Да. Някога бил/а ли си побеждаван/а - Да. Коя държава искаш да посетиш най-много - Русия. Има и други, но не се сещам в момента.
В противоположния пол:
Любим цвят на косата - Черен, тъмно кафяв и по-светлите тонове. Любим цвят на очите - Нямам. Къса или дълга коса - Дълга, но това не е кой знае колко важно. Височина - Без значение. Тегло - Е, да не е слон. Любим стил на обличане - Моят стил. Брой на CD-та които притежаваш - Малък. \/ Брой пиерсинг - Нула. Брой татуировки - Нула. Брой на неща в миналото за които съжаляваш - Не съм ги броил и нямам намерение.