Разкажи ми за себе си:

Име - Лидия
Рожденна дата - 07.11.90
Родно място - София
Настоящо място на живеене - София
Цвят на очите - Кафяви
Цвят на косата - Естествен - тъмно кафяв, настоящ - черен (е, настоящ ще е от събота)
Височина - 1.76
Братя,сестри - Сестра, по-голяма от мен
Десничар или левичар - Десничарка
Най-добър/а приятел/ка - Имам 1-2
Слабостите ти - Русокоси, с дълги коси
Страховете ти - Вени, сънища, паяци...
Цел,която на всяка цена искаш да постигнеш тази година - Като мечта - "Download 2006", истинска цел нямам
Най-употребяваната от теб фраза в чата - "Майната ти"
Първата ти мисъл когато се събудиш сутрин - "Аре, бе, и днес ли мърдам."
Обувките,с които беше обут/а днес - Кецове на "ДС"

Любими

Черта от себе си - Това че винаги спазвам принципите си
Цвят - Черен
Храна - Домати
Мъжко и женско име - Даниел и Катрин
Животно - Котка
Спорт - Фигурно пързаляне

Настоящи

Дрехи - Пижама, ама е точно като смъкнат панталон и суичер
Музика - Guns'n'Roses - Paradise City
Мириз - Мъжките парфюми... Умирам за мъжки парфюми... апръсках си се с един на баща ми
Десктоп - Е... В момента са само снимки на Guns'n'Roses

Кога си лягаш - Най-рано в 12. Не мога да заспя по-рано. Понякога лежа по няколко часа в леглото и пак не мога да заспя...
Най-липсващ спомен - Може би едно море, един огън на плажа..
Пепси или Кока кола - Кока Кола. Пепсито е адски сладко, а аз не обичам сладки неща
Шоколад или ванилия - Ванилия. Няма нищо по-хубаво от един качествен ванилов сладолед.
Кафе или капучино - Кафе, без захар, без сметана. Мразя да правя мешаници. Ако пия - пия чисто.
Пушиш ли - Да, доста
Псуваш ли - Еми... Да, но не като каруцарка, а само при специални поводи
Пееш ли - Ооо... Напявам си, ама хич не ме бива
Взимаш ли душ всекидневно - Е, не, ходя си мръсна
Бил/а ли си влюбен/а - Зависи какво се разбира под "влюбена". Да, изпитвала съм някакво привличане към момчета, привързаност или както искате го наречете, но не, досега не съм срещала "любовта на живота ми", като всички 13одишни "мацки" в тоя форум
Искаш ли да ходиш в университет - Много, мечта ми е да запаля цигара, вървейки пеша до някакъв университет...
Искаш ли да се омъжиш/ожениш - Искам да намеря човек, с който да живея след 5-6 години. Не искам някой да ми се врича във вечна любов, защото няма смисъл от това.
Вярваш ли в себе си - Повече отколкото би трябвало. А и по принцип съм си доста самостоятелна...
Мислиш ли,че си атрактивен/на - Всеки човек може да бъде атрактивен и това зависи не толкова от самия човек, колкото до публиката и настроението му.
Споделяш ли с родителите си - Споделям точно толкова, колкото бих споделила на шефа си, като почна да работя - всичко необходимо, но нищо лично
Свириш ли на инструмент - Не. Като малка свирих на пияно, но го намразих. Сега искам да се уча на китара.

През изминалия месец:

Взимал/а ли си дрога - Не, мразя наркотиците. Нямам нужда от синтетика, за да се чувствам добре
Бил/а ли си на среща - Мда
Бил/а ли си на сцената - Ква сцена, бе???
Откраднал/а ли си нещо - Една цигара, която спечелих на покер, но после я загубих. Ко да правя - мразя да губя

Някога бил/а ли си пиян/а - Охо... Колко често ми се случва...
Някога бил/а ли си наричан/а дразнител/ка - Да, но и с право. Имам мания да дразня хората, които ме дразнят. Просто имам някакъв талант и много ми се отдава
Някога бил/а ли си побеждаван/а - Да, често ми се случва. Но важното е не да не губиш, а пак да играеш
Коя държава искаш да посетиш най-много - Русия. Четвърт рускиня съм, а и цял живот това е единственият език, който ми е като роден, освен БГто. Винаги ще ми е мечта да посетя Санкт-Петербург.
В противоположния пол:

Любим цвят на косата - Рус
Любим цвят на очите - Зелени, в краен случай сини
Къса или дълга коса - Дълга. Къв е зора косата да е руса, след като не се вижда???
Височина - 1.80 най-малко. Мразя по-ниските от мен
Тегло - Тва няма значение, стига да не е кифла

Любим стил на обличане - Кожени дрехи
Брой на CD-та които притежаваш - Адски много!!!
Брой пиерсинг - 1, на пъпа
Брой татуировки - Нито една, въпреки че много искам
Брой на неща в миналото за които съжаляваш - Адски много са...