Име-Клаудия Рожденна дата-24.04 Родно място-София,Шейново Настоящо място на живеене-София Център и понякога в Бояна Цвят на очите-Зелен Цвят на косата-Карамелено рус(естествен,никога не съм се боядисвала) Височина-1.70 Братя,сестри-Сестра на 14 и брат на 27 Десничар или левичар-Десничарче Най-добър/а приятел/ка-Приятелки,Теди и Софи,приятел Иво. Слабостите ти-Модата,шоколада,обувките и бебетата животинки Страховете ти-Смърт на близък,война,бедност.. Цел,която на всяка цена искаш да постигнеш тази година-Повишение и пътуване Най-употребяваната от теб фраза в чата-Ахамз Първата ти мисъл когато се събудиш сутрин-Вече време за ставане ли е?Ама нали току-що легнах?! Обувките,с които беше обут/а днес-Мммии...едни такива затворени,червени,на висок ток,ут кадифе
Любими
Черта от себе си-Чувството за хумор Цвят-Черно,розово и бежово. Храна-Всичкооо..ама май суши и пица Мъжко и женско име-Марио,Александър,а женски-Мануела-Анна и Мирела Животно-котка Спорт-плуване,йога,фитнес Настоящи
Дрехи-Едни дънки тесни,тип цигара,от графитеносив деним,бяло кашмирено половерче,розова къса жилетчица ии така. Музика-ммм всичко без чалга,главно рок и пънк Мириз-Ескада-"Инту дъ блу" (мързи ме да сменям езика... ) Десктоп-Снимка на заснежена Витоша
Кога си лягаш-Към 2 3 през нощта Най-липсващ спомен-Какво съм праила снощи Пепси или Кока кола-КК Шоколад или ванилия-Шоколадд Кафе или капучино-Капучино рулзз Пушиш ли-Случва се,понякога трева,иначе цигари не. Псуваш ли-Като се ядосам много... Пееш ли-И пея и пия...
Взимаш ли душ всекидневно Бил/а ли си влюбен/а-Оооо,да Искаш ли да ходиш в университет-Одя Искаш ли да се омъжиш/ожениш-Дааа Вярваш ли в себе си-Дааам Мислиш ли,че си атрактивен/на-Хахах определно Споделяш ли с родителите си-Рядко,но да Свириш ли на инструмент-Мне,но мога на пиано
През изминалия месец:
Взимал/а ли си дрога-Тревата брои ли се?Ако не,не съм. Бил/а ли си на среща-С постоянния приятел Бил/а ли си на сцената-Ахъ Откраднал/а ли си нещо-НЕ!
Някога бил/а ли си пиян/а-Е че кой не е бил Някога бил/а ли си наричан/а дразнител/ка-Като тийн,и то от даскалите Някога бил/а ли си побеждаван/а-Дам Коя държава искаш да посетиш най-много-Купонландия \/
В противоположния пол:
Любим цвят на косата-Тъмнорус Любим цвят на очите-Тъмнокафяви Къса или дълга коса-Средно Височина-Мааалко повечко от мен,с 15 санта Тегло-Яу,обожавам хубави тела...
Любим стил на обличане-За самата мен?Чик стил,моден,ама в границите на приличното... Брой на CD-та които притежаваш-Не много,към 200 Брой пиерсинг-Само на ушите Брой татуировки-2 мънички Брой на неща в миналото за които съжаляваш-1....