.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

POMOOOOOOOOOOOO6T mnogo e spe6nooooooo!!!!!

Molq vi pomognete miiiiiiiii!!!!!!! ne moga da se celuvam s ezik! molq vi obqsnete mi TO4NO kak se pravi....predvaritelno vi blagodarq ot cqloto si surce!!!!!!!!!!

Guest
    pomognete miiii plsssssssss mnogo e spe6no

Guest
    e ne e trudno vuob6e prosto ostavi drugiq da ti pokaje i 6e se nau4i6 vednaga spoko ne e stra6no

Guest
    ama az IZOB6TO ne moga obqsnete mi kak se pravi plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssss

Голям фен
    Град
    sofia
    spoko 6e se spravi6 i bez nikakvi suveti to 6e ti doide otvutre
    ili prosto si vurti ezika v ustata na partniora ti 6e se spravi6
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    ama problema e 4e az trqbva da otida pri nego i da go celuna ...... i za tova se pak trqbva da znam kakvo da pravq .... a ako mu kaja 4e ne moga da se celuvam ..... tova 6te bude kraqt pomognete mi plsssssssssssssssssssssss

Голям фен
    Град
    sofia
    Виж мацка... когато дойде момента от вътре ще ти дойде как да го целунеш какво очакваш от този форум ?! уроци по целуване ли, вместо да си губиш времето с подобни теми, ходи при момчето и се обичайте

Голям фен
    Град
    sofia
    vij i az taka si mislih 4e purviqt put kato celuna mom4e s ezik 6e umra i toi nqma da me pogledne a hodihme po4ti 6 meseca taka 4e prosto otidi pri nego i ti 6e go useti6 spokoino nqma ni6o stra6no
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    ami 6te se opitam ama mai nqma da stane i naistina mi se pla4e

Dobre de,nedej da namesva6 ezika o6te pyrviq pyt kato go celuva6.Te ne6tata 6te se razviqt ot samo sebe si
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    1. няма нищо срамно да не можеш да се целуваш
    2. ще да е голям тъпак този който те зареже за такова нещо
    3. тфа няма как да се обесни, всичко идва от вътре колкото и да искаш да ти обесни то просто няма как
    няма нищо сташно, всеки се е учил някога
    айде успех
    "Целувка за лека нощ"

7 точка от правилника.
    /closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си