.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    :-)
    Guest

малко разнообразие в форума

Така като гледам колко теми има за оплаквания и проблеми реших да направя една по разнообразна тема.Първо искам да благодаря на тези потребители които винаги се притичват на помощ и помагат на непознатите и неопитни новобранци(става дума за всички форуми).

За сега в моята връзка няма никакви проблеми.Няколко месеца се борих за едно момиче което страшно мн харесвам и г/д преди една седмица тръгнахме , нещата вървят перфектно по моята преценка.Само едно нещо не ми харесва ама мисля че добре сме го решили двамата и то е - в даскало да се правим че нищо няма , първата причина за пред даскалите е малко кофти и има такива които после ти правят мръсно и другото за пред съучениците някои са пълни глупендери и завиждат и като малки деца се държат...та мисля че добре сме го решили да се правим че нищо няма между нас , па и после като се видим някоя вечер още повече ще сме "гладни" за удоволствия )).

Искам само да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на форумите на теенпроблем.нет и на потребителите които винаги помагат.И не се предавайте търсете любовта,разрешавайте проблемите си!!! нали за това са тия форуми ))

Мисля че имаше нужда тоя форум и от една положителна тема!

Благодаря отново!!!

Град
    In youre smile
    абе това ваше решение е малко нестандартно,но ако ви е добре така-продължавайте в същия дух мерси за комплиментите все пак и ти пожелавам късмет в живота и любовта!!! \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми то вече си имаше една такава тема,в която имаше възможност всеки да каже колко е щастлив с половинката си,а не само да се оплаква,ама не стана много популярна за съжаление

http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...0+%F2%E5%EC%E0

На теб лично ти пожелавам много щастие и любов с твоята половинка,дано всичко е прекрасно не само в началото,но и през цялата ви връзка,да сте си заедно и да не пропускате момента да показвате колко се обичате

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    На теб лично ти пожелавам много щастие и любов с твоята половинка...
    Аз също.

Guest
    Това наистина е най-доброто решение!!!И аз съм го изпробвала,така много повече ще издържите заедно!!!Продължавайте в същия дух!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това наистина е най-доброто решение!!!И аз съм го изпробвала,така много повече ще издържите заедно!!!Продължавайте в същия дух!!!
    Упс това бях аз

YeaH ! Kefish me !!!!!! )))))

Мега фен Аватара на machoka
    Много щастие ти желая в близките 90 години

:-)
    Guest

.

Благодаря на всички ви , ами да ви кажа за това в училище след 1 седмица така или иначе всички ще знаят защото как да се сдържиш па и не малко хора знаят , абе да ви кажа честно вече не ми пука само едно нещо ми е в главата .Пожелавам на всеки моето щастие което имам сега!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    изпревари ме!
    Точно мислех и аз да споделя с тийновете колко съм щастлива!Обичайте се,хора!А на теб ти желая мн мн мн мн...мн щастие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си