- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakwo se iska ,za da naprawi6 STRIPTEEZ ?
mislia da prawia stripteez na priatelkata si ,kakto i tia na men ,imam oba4e edin maluk problem ,zasega sum si podbral 5, 6 pesni ,no niakoi ot tiah ne mi hareswat ,mojete li da mi predlojite niakoi par4eta i su6to taka........moje li niakoi da mi dade suwet kakwi ne6tica triabwa da prawia oswen sexy tancuwaneto. ima li niakakwi dopulnitelni tunkosti ili trikowe ,koito triabwa da znam ???
Докосвания и 'страстни погледи'...допълнения към секси танца.![]()
Успех.![]()
И аз мисля да правя на моя приятел обаче нз на какви песни...Някой ,ако знае да помага плс![]()
You Can Leave Your Hat On -by Joe CockerПървоначално написано от Joanka
Album: Cocker (1986)
Baby, take off your coat...real slow
Baby, take off your shoes...,
I'll take your shoes
Baby, take off your dress
Yes, yes, yes
![]()
suvet kum vsi4ki muzikata pri edin striptiiz trqbva da bude izklu4itelno podhodqshta predlagam azis-celuvai me haha ne be nzz... mojee... neshto 4algi4ka daje za preporu4itelno e 4algi4ka moje i nekoe staro par4e na izvesten kiu4ekk da razvurtish gaze i she i stane kef ili qko puk tq ti praviii nzz ne sum pravil i ne sa mi pravili no mislq 4e nai podhodqshtata muzika e ili neshto bavno i neshto nejno kato melodi4nost ili 4algi4ka koeto shte se haresa opredeleno![]()
![]()
Ami.....klasikata v janra-Justify my love-Madonna,ako pyk 6te go pravi6 po zaka4livo-Don`t cha.A ina4e za tova kakvo moje da se pravi,naj-veroqtno to samo 6te ti dojde otvytre kato se razkyr6i6 malko.Uspeh!
Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you
Ami otkrih o6te malko muzika ,Madonna - Justify my love ,koeto e dadeno i we4e kato suwet ,za koeto blagodaria iskreno. po4ti wsi4ki pesni na enigma stawat i za striptiiz , oswen towa oba4e imm edna malka lista ot pesni4ki o6te:
Peter Gabriel - Sledgehammer
Tina Turner - Golden eye
James Brown - It's a men's men's world
James Brown - Payback
Youssou N'Dour feat. Neneh Cherry - 7 seconds
taka,4e ....naslajdawaite im se![]()
Трябва да имаш талант не само желание пък песните са едно на ръка без чувство към музиката забравете по-добре не се опитвайте ще е на зле.
Желание за да го направиш.
2т. забрана за ползване на профил
trqbva ti mnogo jelanie i 4uvstvo ako go pravi6 samo taka otkaji se ni6to nqma da izleze
Justify my love-Madonna i o4i na tig1r!!!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
sportni i latino tanci ,kakto i striptiiz ,samo towa ne sum prawil dosega .hora , pri polojenie ,4e tancuwam hip hop i brakedance ,mislia,4e sum dostatu4no guwkaw ,za da tancuwam kato arabsko dewoi4e s koremasamo deto sum mujko ,a ne momi4e. oswen towa iskam samo da kaja na labelle ( bez nikakwi lo6i 4uwstwa) : iawno ne ti stiga wuobrajenieto. wse pak ne ti e nujen nepremenno pilon ,za da naprawi6 striptiiz i da se tutka6 mudno kato stara narodna pesen ,puk i smiatam da polzwam purwo 4ar6af i lampa ( nadiawam se se dose6ta6 kakwo imam predwid) . na wsik4i ostanali ,mersi mnogo za podkrepitelnite dumi. blagodaria za suwetite. 6te dam wsi4ko ot sebe si i se nadiawam da se sprawia.
P.S. a da i labelle ,sled kato ne ti dopadat tezi pesni ,dai mi molia te niakoe twoe predlojenie,ne6to ,koeto ti smiata6 za dobro .mersi predwaritelno!