.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    cekcu
    Guest

Moderated: Любовен проблем

Hmm..znachi...vliubena sam v edno momche ot mnogo vreme(moje bi 4-5 godini) obache toi ne mi obrushtashe nikakvo vnimanie...moje bi zashtoto me e mislil za malka,no nali za liubovta granici nqma i ne go bqh vijdala nqkolko meseca i veche mi e pochti bezrazlichen(na momenti mislq che ne mi puka za nego,a na momenti si mislq che go obicham istinski)i toi me e naranqval mnogo puti...obache az davah vsichko za nego i sega kato me vidq i se dyrji po mnogo razlichen nachin..veche si govorim za razlichni neshta(a predi ne si govorihme pochti,zashtoto videh li go zamruzvah...ostavah bezmulvna i se durjah mnogo neestestveno)a sega za pruv put mi beshe bezrazlichen i si govorih s nego nai-spokoino obache si mislq che sega toi me haresva zashtoto...nz po nachina po koito me gleda...po nachina po koito mi govori....i iskam da mu napravq vpechatlenie,neznam kazvam che ne go obicham,che nemi puka za nego ama vsushtnost...i predi mnogo sum plakala za nego i vsichki mi kazvaha che shtqlo da doide vreme kogato toi shte me haresva a az nego ne!Ama neznam mnogo sum oburkana..neznam kakvo da pravq..iskam da sum s nego...a i razlikata v godinite ne e golqma(4 godini)...ne e i malka ama vse pak...i iskam da mu napravq vpechatlenie...iskam da ne me misli za nqkakvo dete...oh neznam...totalno sum se oburkala...kajete mi kakvo da pravq,kak da privleka vnimanieto mu...

Moderated by machoka
    т. 1, 7 от правилата
    Благодаря!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Хмм... прочетох го и само 1 нещо не разбрах - как и от къде и по какъв начин реши, че темичкатата ти е точно за раздел "Фън, фън и пак фън"?!!
    мн странна работа :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Хмм... прочетох го и само 1 нещо не разбрах - как и от къде и по какъв начин реши, че темичкатата ти е точно за раздел "Фън, фън и пак фън"?!!
    мн странна работа :P
    tc tc tc pak trqbvashe da razvalite vsichko....
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Фен
    Град
    софия
    MQSTOTO NA TEMATA NE E ZA FUN FUN FUN I PAK PUN AZ ZA LUBOV
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

cekcu
    Guest
    oh abe ne vijdate li 4e sum nova..4ak posle vidqh kade sum q pusnala...sorry... kajete kfo da pravq..am ne pravete takiva zabelejki

Голям фен
    Град
    sofia
    mi s poslednoto mi gadje be6e ne6o podobno az go haresvah ot 3 godini i nai nakraq sprqh da mu obru6am vnimanie i toi zapo4na dfa proqvqva interes taka 4e probvai po tozi na4in
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Zdravei Prochetox tova, koeto si napisala. Naistina si mnogo ob1rkana.. Spored men, p1rvo trqbva da razberesh i da si izqsnish kakvo tochno e toi za teb- dali oshte chyvstvash neshto k1m nego, dali iskash da ste zaedno ili ne.. Sled kato si naqsno s1s samata sebe si, i ako si reshila, che iskash da ste zaedno... prosto b1di istinska. Ne e nujno da se prestryvash na neshto, koeto ne si.Zashtoto ako se prestryvash i ako neshto se poluchi mejdy vas, toi shte razbere che se e vliubil v drygoto, "izkustvenoto " momiche... i posle i na dvamata shte vi e gadno. B1di istinska Jelaq ti Yspex!
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Е поне можете да пробвате Дръж се спокойно и естествено и го остави той да направи първата крачка и това е

Повече от фен
    Kvo pravi taia teme tuk???Ne triabva li da e v luibov??

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Е поне можете да пробвате Дръж се спокойно и естествено и го остави той да направи първата крачка и това е
    Именно!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не е нужно да правиш нещо точно определено или да се ръководиш от някви правила
    той ако наистина те харесва, ще те харесва такава каквато си
    даже ако започнеш да се стараеш да му правиш впечатление или да се правиш на такава каквато не си, има голяма вероятност да постигнеш обратния ефект
    спокойно миличка, всичко ще се оправи

P.S. и sorry че ти се поскарах :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ако изпитваш чувства му го покажи,за да го окуражиш още повече да предприеме нещо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си