Hmm..znachi...vliubena sam v edno momche ot mnogo vreme(moje bi 4-5 godini) obache toi ne mi obrushtashe nikakvo vnimanie...moje bi zashtoto me e mislil za malka,no nali za liubovta granici nqma i ne go bqh vijdala nqkolko meseca i veche mi e pochti bezrazlichen(na momenti mislq che ne mi puka za nego,a na momenti si mislq che go obicham istinski)i toi me e naranqval mnogo puti...obache az davah vsichko za nego i sega kato me vidq i se dyrji po mnogo razlichen nachin..veche si govorim za razlichni neshta(a predi ne si govorihme pochti,zashtoto videh li go zamruzvah...ostavah bezmulvna i se durjah mnogo neestestveno)a sega za pruv put mi beshe bezrazlichen i si govorih s nego nai-spokoino obache si mislq che sega toi me haresva zashtoto...nz po nachina po koito me gleda...po nachina po koito mi govori....i iskam da mu napravq vpechatlenie,neznam kazvam che ne go obicham,che nemi puka za nego ama vsushtnost...i predi mnogo sum plakala za nego i vsichki mi kazvaha che shtqlo da doide vreme kogato toi shte me haresva a az nego ne!Ama neznam mnogo sum oburkana..neznam kakvo da pravq..iskam da sum s nego...a i razlikata v godinite ne e golqma(4 godini)...ne e i malka ama vse pak...i iskam da mu napravq vpechatlenie...iskam da ne me misli za nqkakvo dete...oh neznam...totalno sum se oburkala...kajete mi kakvo da pravq,kak da privleka vnimanieto mu...

Moderated by machoka
т. 1, 7 от правилата
Благодаря!