.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

?kalina?
    Guest

Moderated by W.I.M.: До кога да го чакам ?

Здравейте! Аз съм 6 клас(13г) а момчето което харесвам е 8 клас.Значи и двамата се харесваме обаче той е много срамежлив обаче постоянно ме гледа и познава моите приятели и дори понякога са ми казвали че ме гледа.Също от други източници знам че е питал за мен и дори повечето момчета от 8 клас мисля че знаят че той ме харесва \/
    Но проблема ми е че незнам докога тоий ще продължава само да ме гледа!!!Незнам какво да правя моля ви помогнете ми!!Докога да чакам

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Имаше една подобна тема.. преди малко писах в нея,само че момичето се сремуваше от момчето..Твоя случай е подобен ако искаш прегледай темта и сама си реши дали да си даваме мненията и тук
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен

Re: help

Цитирай Първоначално написано от ?kalina?
    Здравейте! Аз съм 6 клас(13г) а момчето което харесвам е 8 клас.Значи и двамата се харесваме обаче той е много срамежлив обаче постоянно ме гледа и познава моите приятели и дори понякога са ми казвали че ме гледа.Също от други източници знам че е питал за мен и дори повечето момчета от 8 клас мисля че знаят че той ме харесва \/
    Но проблема ми е че незнам докога тоий ще продължава само да ме гледа!!!Незнам какво да правя моля ви помогнете ми!!Докога да чакам
    Аз мисля,че трябва и ти да го гледаш !

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми действай! Не стой и не чакай кога на него ще му скимне да ходите. Няма смисъл. Щом те харесва - какъв е проблема? Ти го прегръщай, целувай го и ще стане работата.
    HardC0re and BDSM forever

mi..ko dati kaja ATAKA nqa chakash toi da ti sa dotutri i ti moesh nalI!?!?!? togava davai smelo :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си