.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    gabbahead
    Guest

vpechatleniq ot Durex preforma

zna4i imam problem sys kontrola na eqkulaciqta .. izprazvaneto. i razbrah 4e tiq prezervativi durex preforma bili za zadyrjane... nqkoi koito gi e probval 6te moje li da mi kaje dali naistina ba4kat ili da tyrsq drug na4in..

Фен
    Град
    София
    Правилно си чул. Поне според Google съдържат лубрикант, способстващ задържането на еякулацията /сиреч един вид местна упойка /.

Дали ще действа при теб можеш да прецениш само когато го изпробваш.

Guest
    fuck nadqvah se 4e sa nqkakvi deto neto nqmat prazno .. emi huu 6tom nemojete da garantirate 100% efekt 6te vidim...

Фен
    Град
    София
    По секс шоповете се продават и спрейове, които са още по-силни. Предполагам, че с тях не можеш даже да усетиш секса, та камо ли да се изпразниш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    fuck nadqvah se 4e sa nqkakvi deto neto nqmat prazno .. emi huu 6tom nemojete da garantirate 100% efekt 6te vidim...
    Пич като го пробваш пиши

Фен
    Град
    Еverywhere
    Да приятеля ми ги беше взел 1-2 пъти и да ти кажа наистина май имат някакво влияние...ама DUREX са баси ужасните презервативи!Заради тях 2 пъти се наложи да пия Пустинор
    Само Vitalis не стига,че са по евтини ама са и по надеждни...

Guest
    DUREX-a наистина са гаднички,късат се а и на моя приятел му стягат Vitalis също..ебаси историята

Повече от фен
    mi az sam gi probval mai deistvat nz ;]
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Guest
    DUREX sa NAI-SKAPANITE kapoti .....kasat se ...ne use6ta6 ni6to....vitalisa sa gotini.....lifestylesa sa super osobeno ima edni PLAY

Guest
    аз го пробах тоя дурекс...ама за втори тек и освен че изгубих чувствителност и ми спадна друг ефект нямаше

Най-здравите копелета са паломитата, но и дюрекса не са за изхвърляне, как ги късате тия презервативи не знам, зъби ли имате в дупките....

Аз не харесвам нито едни, но тряя се ползват, че тия мърли не се мият и поддържат....мастии

Guest
    PROSTO SE NAU4I DA SI KONTROLIRA6 SVUR6VANETO!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    късат ги, защото ръгат на сухо...

аз си харесвам Durex Arouser
    Баш!

Guest
    durex mn se kysat i az sym go zabelqzyl.a za performa moga da kaja 4e sym polzval 2-3 pyti.ima6e nqkakyv efekt,ne e koi znae kyv,no i edin ot tqh se skysa,i se pritesnqvah na priatelkata mi da ne i stane ne6to ot zadyrja6tiq gel vytre i mani mani.kajete nqkoi po normalni prezervativi?

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    durex mn se kysat i az sym go zabelqzyl.a za performa moga da kaja 4e sym polzval 2-3 pyti.ima6e nqkakyv efekt,ne e koi znae kyv,no i edin ot tqh se skysa,i se pritesnqvah na priatelkata mi da ne i stane ne6to ot zadyrja6tiq gel vytre i mani mani.kajete nqkoi po normalni prezervativi?
    Ми ползвайте ги по предназначение. Ако жената е добре навлажнена и поставиш члена на правилното място, шансът презерватива да се скъса е 0%.

Повече от фен
    i az sam 4uval 4e se kasat... ne mi se e kasal no lifestyle sure sportex sa dosta dobri
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    късат ги, защото ръгат на сухо...

аз си харесвам Durex Arouser
    точно така =D>
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Re: vpechatleniq ot Durex preforma

Цитирай Първоначално написано от gabbahead
    zna4i imam problem sys kontrola na eqkulaciqta .. izprazvaneto. i razbrah 4e tiq prezervativi durex preforma bili za zadyrjane... nqkoi koito gi e probval 6te moje li da mi kaje dali naistina ba4kat ili da tyrsq drug na4in..
    Durex Performa са най-ужасните презервативи. Два пъти съм ги пробвал и двата пъти главата ми цялата изтръпва и се обезчувствява.

[quote="exploitedteen"]късат ги, защото ръгат на сухо...

Naistuna trqbva da pomislite malko .... ne rugaite tolko na suho ili pone vazbujdatie jenata da ne i e suho otdole ;P i nqma da imate problem s kusaneto na men do sega nito vednij ne mi se e slu4valo (dano i da nemi se slu4va) [-o< [-o< [-o< a az nai mn moje bi haresvam SPORTEX ...

Опалянкааа
    Guest
    ПичОве, я кажете какви размери има...че обикновенните почват да ме стягат...без майтап.

Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Най-здравите копелета са паломитата, но и дюрекса не са за изхвърляне, как ги късате тия презервативи не знам, зъби ли имате в дупките....
    хахХАХАХАХАХАХАХАХА...
    ей, разби ме стоя зъб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си