- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Слушате ли народна музика
много ми беше чудно
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
Tc, takova ne slu6am...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Трябва да уважаваш музиката на родината си - фолклора! Много по-стойностен е от всички други стилове, защото това е музиката на народа ни от столетия. А който не уважава и тачи корените си, той не уважава и родината си.Първоначално написано от дрЕБОсъчко
И АЗПървоначално написано от Sinister_Doll
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
еми аз пък не мисля че щом това е музиката на народа ни от столетия и е много стойностна и смислена трябва да ми харесва. нямам нищо против бг фолклора все пак съм българин, но ако трябва да избирам между това което сега слушам и народна музика, няма да се поколебая да си надуя небългарската електронна музика... а че я уважавам уважавам я. но не я слушам![]()
Slu4valo se e na semeini sybiraniq na6te da pusnat takova
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Знам,че това е нашият фолклор,но просто немога да го слушам и не ми харесва.
Мамка му, народните певици пеят невероятно! Нашият фолклор е много разнообразен и наистина - много по-стойностен от другите стилове, които се правят в милата ни родина. Макар че прекалено дългите и извивни песни стават леко скучни...
Ne slu6am takava muzika ili tova se slu4va samo kogato na6te imat gosti ili po praznizi,no da sedna i da si q slu6am-apsurt.
Vqrno 4e tova e moje bi nai stoinostnata muzika i e suhranila naroda ni dulgo vreme,no tova ne zna4i 4e trqbva da q haresvam i slu6am.A tova ako ozna4ava 4e po nqkakuv na4in se otkazvam ot bulgarskoto,ami no problem.Nito se imam za nai golqmata patriotka i rodoliubka,tei 4e ne me interesuva tova mene,a i se radvam 4e i horata okolo men mislqt taka.E kato stana na 60g. sigurno 6te mislq po drug na4in i togava 6e sum nai golqmata fenka na Slavka Kal4eva,no na tozi etap ne mi se slu6a i za mig takava muzika.
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Някои песни, които съм чувал са ми харесват, но немгоа да кажа имена. Гласовете на народните пеици обаче са много хубави и наистина ценени в целия зсвят. Но иначе не слушам народна музика, или поне ако се случи това е много рядко и по случайност.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Не слушам народна музика!
Не ми доставя удоволствие...![]()
Отвреме-навреме слушам но само определени песни.
и аз така.Първоначално написано от Sinister_Doll
нА това музика ли му викате хахаха
НЕ
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
за мене не е за другите незнам !Първоначално написано от exploitedteen
ми то е изкуство то не е музикаПървоначално написано от exploitedteen
Spri do tuk, 4e se zakopava6 vse pove4e...Първоначално написано от piFka_LP
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
А музиката какво е?Първоначално написано от piFka_LP
не било изкуство ... смеееееееееех![]()
харесвам тази музика, но сама едва ли ще си пусна![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от piFka_LP
Хахаха. Е това вече му се вика излагация пред много хора. Аз кво приказвам, че LP промиват мозъците с тяхната тъпня, ма вие не ми вярвате. За твои сведения, малката, българската народна музика се слуша навсякаде и е много ценена. Научи се поне да уважаваш родното, дори и да не ти харесва. Сигурно, ако беше малко по-интелегиентна щеше да знаеш, че именно българска народна песен е изпратена в космоса. И то стойностна песен, изпята от една певица с невероятен глас, а не неква тъпа чалгия. Много се ядосвам на такива хора!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Да прибавя и народната музика към теста за интелигентност.
lele kak se izloji .... qvno sum si te predstavql po umna ot kolkoto si vsu6nost .... tva e naistina muzika !!!a ne sega6nite laina det slu6at adski mnogo hora na toq svqt si4ko koeto ne e izsvireno na nqkakuv instrument ne e muzika za mene !!! sama ako pomisli6 6te se oseti6 kolko stila v muzikata ne gi priznavam nito kapka a narodnata muzika tova e nai-4istata i nai istinskata muzika moje i da haresvam mnogo malko pesni no q priznavam napulno !!!!Първоначално написано от piFka_LP