.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: abort?

Guest

abort?

zna4i 4uvala sam abort, tva e ako si bremenna i ne sika6 deteto? no kakvo to4no ti pravqt za da go mahnat tva dete?tva ne mi e qsno?injekciq li ti biqt kvo? i kolko dolu gore struva edin dobre napraven abort?plss obqsnete mi!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Изкуствено предизвиканият аборт е във вид на медикаментозна или хирургическа намеса. Прилага се до 28-ма седмица от бременността, по късен аборт крие голяма опасност за живота на майката и е в по-голяма степен морално неприемлив поради израстването на ембриона (начална форма - зародиш на живот във фетус) до плод с индивидуални белези. До предизвикан аборт може да се стигне поради медицински показания в интерес на здравето на жената, при доказано нежизнеспособен зародиш или по желание.
    простичко казано, "остъргване" на матката, за да се премахне оплодената яйцеклетка
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    zna4i tva e vid operaciq taka li???

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    да
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    медикаментозна drugiq vid e 4rez lekarstva taka li? a moje6 li da mi kaje6 nqkva cena?

Супер фен Аватара на sometimes_
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35236
    Преди да пишеш тема погледни какво има из форума...
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    4uval sam 4e e okolo 200 300 leva..
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Re: abort?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i 4uvala sam abort, tva e ako si bremenna i ne sika6 deteto? no kakvo to4no ti pravqt za da go mahnat tva dete?tva ne mi e qsno?injekciq li ti biqt kvo? i kolko dolu gore struva edin dobre napraven abort?plss obqsnete mi!!!
    Аборт е едно такова как да ти обесна ... като лукче е смучеш го, после се завърташ три пъти на пети и скачаш на пръсти и тва е горе долу ХААХАХ \/

I LOVE MY SEX

Супер фен Аватара на SuN4o_F

Re: abort?

Цитирай Първоначално написано от girlka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аборт е едно такова как да ти обесна ... като лукче е смучеш го, после се завърташ три пъти на пети и скачаш на пръсти и тва е горе долу ХААХАХ \/
    mn si zabavna nqma shto...
    a otnosno temata polzvai tarsa4kata napi6i abort i 6te namerish 956295 temi.... pak i si ima specialna... struva okolo 200-300 lv uspeh
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    днес четох по тоя въпрос, сега съм подготвена да ти отговоря....
    има два вида аборт, първия е при който с нещо като остра лъжица се изстъргва плода от матката... естествено възможно е да се пробие матката по тоя начин от което мисля, че се сещаш какво следва...
    а другия е чрез някакъв уред като тръба, с който се получава вакуум и се изсмуква плода и е доста по-опасен.
    това представлява най-общо...
    демек яко ровичкане из п*утката, не го пожелавам на никой.
    алелуя.

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35236

Това неслучайно е поставено като важна тема, моля гледайте преди да питате
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си