.

Виж резултатите на анкетата: Кирилица VS. Латиница

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • lAtInIcA rUlEzzz,kopele!!!

6 46,15%
  • Аз съм достоен българин,демек ша пиша на кирилица!(Пхахахах...деба,по ет съм)

7 53,85%
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен
    Град
    Пловдив

Такаааааа...

Значи,писна ми...ПИСНА МИ ОТ СЪОБЩЕНИЯ НА ЛАТИНИЦА,БЕ ХОРА!!!Две трети от съобщенията в една тема са на латиница!Искам(О,да искам,няма подмазвания!!!)модераторите да се МОБИЛИЗИРАТ И ДА ЗАПОЧНАТ МАСОВО ДА ТРИЯТ ТАКИВА МНЕНИЯ(На латиница,за неразбралите )!!!Щото просто не се трае!Айде чакам резултат!!!

П.С.темата е малко по-така груба,обаче вие сте пекани и ще я едитнете!
    So you can suck my dick
    if you don't like, my shit
    Cause I was high when I wrote
    this so suck, my dick - ha ha!

Модераторите не могат да се мобилизират и да изтрият всички мнения на латиница, защото във форума пишенето с латински букви НЕ е забранено!

AtInIcA rUlEzzz,kopele!!!
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Повече от фен
    ABEEEEEEEE za kfo da napraaa che putoto pc nqq kirilica ai da ne mi govorite gluposti! tfa che ne pisha na kirrr.....lica ne nachi che ne shtu

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    lAtInIcA rUlEzzz,kopele!!!
    latinicata pove4e me kefi. nqma da podlagam tova na obsujdane. dokato e razre6eno, 6te si pi6a na latinica. to4ka.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    естествено че кирилица!
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    То трябва да нямаш капчица родолюбие, за да не използваш дори българския език. Някой хора са се трудили години за тази азбука, да не говорим че тя е "дадена от Бога" и затова българите сме били наречени "словяне", демек "хора на словото". И това го пише в Библията, но кой да го прочете (мисля че Новия завет беше)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    естествено че кирилица!
    Аха.

Мега фен Аватара на machoka
    Защо модераторите винаги се олицетворяват с 'трий масово наред'

Ние да не сме някакви пъдари тук, аз ако трия постоянно, кога ще ми остане време да помогна на някой качествено, кога ще ми остане време да подготвя важна тема по наболял въпрос?

Тц -> приемете, че мод правата се дават за заслуги и изискват заслуги. От тях се интересуват и ги получават само хора, които са наистина мотивирани да свършат нещо полезно, не само да цитират чужди постове, прибавяйки 'Ок' или ' ' и да пускат теми "Как се казваш".

Това е дами и господа - не сме пъдари да ви ходим по дупетата, кротвайте се о'време, защото веднъж наложили се някой да бъде 'профилиран' поради прекалено безобразие, няма да има шанс за реванш.

От там нататък - ако нещо му куца на този сайт/форум - сърдете се на себе си. Вие сте потребителите - вие го изграждате. Какъвто си го направите, такъв ще е, независимо дали аз или някой друг ще изтрием дадени неща.

/не, че не може да бъде инак - масов дел, цензури и т.н., но повярвайте ми, не го желаете /

Въпросът за латиницата е обсъждан - като нямаш себеуважение да пишеш на родния си език, и 10 правила да се сложат - кел файда.

Въпросът с кирилицата е многократно коментиран от мен, поради което ще Ви припомня отново, нашата позиция по въпроса и темата ще бъде заключена, поради вече съществуващи такива с крайни решения.

Цитирай Първоначално написано от Coki
    Здравей,
    тийнпроблем.нет не иска да ограничава правото на свобода на потребителите използващи го, налагайки какъвто и да било стил на писане. Всеки има правото сам да избира дали ще пише на кирлица или латиница, въпрос на избор и на възможности е.

Благодаря!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си