- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво не харесвате в себе си?
В себе си не харесвам това че понякога съм адски наивна,понякога знам че ще стане нещо(примерно ше ме изпитат) и аз не прая нищо по въпроса (не уча),повечето пъти съм голям мързел.
Не харесвам статуята си в Марсилия. Себе си харесвам.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Не харесвам в себе си това,че прекалено често се доверявам на неправилните хора(което най-вероятно говори на неточна преценка на хората).Не ми харесва и че на моменти се чувствам слаба и уязвима!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
ne haresvam tova,4e sym dosta naivna i dover4iva + tova,4e postoqnno se nervq za nqkakvi gluposti...a ina4e vyn6no ne haresvam,4e sym niska(162) iska mi se da bqh pone 165stiskaite palci da go preodoleq nqkak
xaxa
get off.
не харесвам пръстите на краката си
не харесвам мързела ми
понякога не харесвам как се държа с наште и с някои хора които не са ми много симпатични![]()
не харесвам че съм наивна и прекалено често ме нараняват![]()
не харесвам това че не мога да показвам чувствата си
Не харесвам още че съм много чувствителна и добричка и често ме н араняват възползвайки се от тези мои качества![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Ххахахха, всичко си харесвам, аз съм перфектна![]()
Не, наистина се харесвам адски много. Много съм си фенка. Иначе има малко неща за доизкосоряване, а именно:
Носът - от евдната страна е страхотен, от другата - ужасен
![]()
Целулита - имам малко и това ме дразни. Трябва да спортувам повече
Оттам-нататък са промени в характера и затова няма да ги споменавам!
На моменти много си противореча...... знам, примерно, че човек вообще не ми харесва, ама щом почва да ми се мазни ставам мила с него....... Тъпо е, надявам се ще успея да се преборя с този проблем.......
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Ne haresvam murzela si i tova 4e sum ponqkoga mnogo pritesnitelen,koeto mi pre4i v jivotaina4e se gordeq s svoq inat
![]()
абе човек...да си зодия телец?...и аз това не харесвамПървоначално написано от maldini
![]()
Външен вид : Всичко не си харесвам , освен устните , носа и косата.
Характер : Инат , лека степен на егоизъм , доверчива съм .
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ами има неща, които не харесвам във външния си вид, но тях при добро желание и воля мога да променяИначе от характера си не харесвам това че съм много критична към хората ии не мисля преди да кажа нещо и така обиждам хората
![]()
![]()
Прекалено доверчив съм.![]()
ami vsi4ko si haresvam
kazvam tupi 6egi i nikoi ne se smeema ne se oplakvam tva si 4ast ot mene si
I am in your fridge stealing your foodz!!
характера е моя проблемпонякога не се сдържам и казвам неща които не искам да кажа
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
твърде много басма цепя на безмислени теми, вместо да заминават директно.![]()
![]()
ooo mi nz ot kade da zapo4na ama ne6tata koito ne haresfam ne sa ni6to ob6to s1s viziqta a po skoro v harektera si
това 4е имам корем4е и 4е ми излизат пъпки по време на менструация
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ne si haresvam gurdite 4e sa malki![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Характерът...отвратителен на моменти