- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво не харесвате в себе си?
vernu li be susedke![]()
az puk Viso4inata tfa 4e sum slab :P lekoto izkrivqvane na grabna4niq mi stulb :PP
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
не харесвам в себе си това че съм много доверчива.трудно свиквам с някого но като свикна може и от мост да скоча заради този човек.мразя това че немога да отказвам.но най вече не ми харесва това че съм много влюбчива - прекалено лесно хлатвам.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
ne haresvam tova 4e sum mn` naivna i oshte jiveq v sveta na prikazkite kudeto vsi4ko e vuzmojno ...
Че издивявам за простотии и буквално се съсипвам заради минимални неща..Мразя че се самосдухвам много често,че казвам какво мисля и за това често си имам проблеми.А във външния вид-косата и коремчето![]()
Hello there
the angel from my nightmare
Spisukut e dulug ...![]()
![]()
![]()
![]()
Не харесвам в себе си това, че не мога да отказвам, защото все ме е страх, че може да обидя или нараня някого без да искам. Не ми харесва, че понякога отстъпвам твърде лесно и 'без бой', просто защото не ми се обяснява пред твърдоглави хора. Не ми харесва, че съм мекушава. Не ми харесва, че често крещя на майка си. И най-вече не ми харесва, че през повечето време не ми пука за нищо.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Всички само се оплаквате колко сте несъвършени, но нищо не правите да промените нещата, които можете. Лузъри.
Saatana vittu perkele hate crew!
ti ot kude si tolkova siguren ?Първоначално написано от Boot
![]()
az si se haresvam cqlataaaaaaa ot glavata do petite \/
Сега остава да си перфектна и 'от вътре' и 'щи поискам номераПървоначално написано от Анонимко
![]()
Бемката на раката ми![]()
![]()
Ламерска работа какво да се прави
Не харесвам това, че съм много неподредена! Явно си е един вид дарба да си подреждаш нещата, защото аз, каквото и да правя, не мого да се организирам като хората! Също мързела, който ми се появи наскоро заради скапания телевизор и комп ! Все пак ми е останало нещо от преди-намирам сили да тичам всяка сутрин!![]()
Също мразя, че си купувам нещо и то си седи само в гардероба като съм го облякла 2 пъти! И косата на моменти!
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
![]()
Am xaresvam si tumno sinite si o4i golemite si gurdi i malkoto si dupeeeeeee
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
na kolko siПървоначално написано от 100% ANGEL
![]()
Във външния вид- ханша- широк е повече от колкото ми харесва!Първоначално написано от vra4ka
![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Ami vuv vunshniq si vid , mai nqma neshto koeto da ne haresvam , kato izklu4im malkoto bireno korem4e koeto se poqvi naskoro ... e , to ne se zabelqzva osobenno , taka4e moga da kaja 4e vuv vunshniq vid vsi4ko si haresvam . A ina4e ne mi haresva 4e sum ujasTno murzeliva , i 4e iskam vsi4ki da mi ugajdat ( opitvam se da se promenq ...) . Moje bi trqbva i da govorq malko pove4e , a ne prosto da slu6am razgovora na drugite ...
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...