.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

ETO ME,TOVA SAM AZ PRED TEB

ETO ME,TOVA SAM AZ PRED TEB
    TAKAF KAKAFTO TI NE NAPRAVI
    OBI4AM TE

Guest
    Vij pile, ocenavam iskrenostta ti...slu4iha se naistina mnogo ne6ta i znam, 4e edva li to4no toq forum e podhodq6t da se izqsnim, taka 4e 6te pomolq utre temata da se zaklu4i
    Naistina izpitvam adskite 4uvstva kum teb, prosto iskah da sum s drug, da vidq razli4noto, da go vkusq, za6toto ednoobrazieto stesnqva krugozora na 4oveka i se ograni4ava v edno edinstveno ne6to...iskah da sum s drug, otnovo da usetq trupkata, otnovo da e interesno ... no vijdam, 4e mn te naranqvam...zatova ne iskam da go pravq...za6toto o6te te obi4am, da taka e...ama sqka6 ne6to iz4ezna, sqka6 ne e su6toto...ima promqna v vsi4ko, v cqlostnite ni otno6eniq
    vupreki 6te ostana s teb...dano tova e pravilnoto....

Някой може ли да ми разкаже на кратко, че не ми се чете Между другото, можем да пробваме с теб, само ми кажи на колко годинки си

хяхяхя
    Guest
    нема ли мейлове,чатове и лични съобщения за вас,та трябва в общия чат да си решавате семейните проблеми
    Иначе звучи трогателно

хяхяхя
    Guest
    нема ли мейлове,чатове и лични съобщения за вас,та трябва в общия форум да си решавате семейните проблеми
    Иначе звучи трогателно

Град
    Bulgariq
    Puskash post...posle go triesh...S momicheto se obqsnqvate tuk..Smeshna istoriq..po dobre se vijte na 4 ochi.

P.S. : Tova obrushtenie PILE mnogo e smeshno...Patko ne stava li ? :P Golqma moda stana pokrai tazi Raina.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Хей сладури,наистина че има там да се изяснявате,но не мисля че това е най-подходящото място.разбирам,искаш да й покажеш колко държиш на нея,но няма нужда от цяла тема за да й го докажеш.Доста по-добрия вариянт е да й се обадиш,да излезете и да говориш пред нея за чувствата си,а не така...Все пак дано след време да сте заедно и да си се обичкате

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Наистина излезте и като зрели хора обсъдете отношенията си.Не проумявам как може хората да си решавам любовните проблеми чрез смс,чат....а не очи в очи....

Тоя интернет тотално промени отношенията между двама души!Едно е да обсъждате проблема пред компютъра и съвсем друго е очи в очи!
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Guest
    uff adi molq vi, nqma ti si i na ideq kfo stava....

ISKAM TEMATA DA SE IZTRIE....

Град
    Bulgariq
    Xxaxa..em bravo pak korekcii na posta...Radvame se za vas ,che pak ste zaedno.Kakvo se nervish?Nii sa radvame za vas brq...

purjen kartof
    Guest
    basi my horata...

Мега фен Аватара на machoka
    Лични отноешения - очи в очи.

Сполай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си