.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Dream Theater

Kevin Moore
    Guest

Dream Theater

awe hora nai veliakta grupa za vsi4ki vremena, prost naistina sa nai velikite izrodi, svirqn neveroqtno i nemoga da razbera za6to tolkova malkohora gi haresvat!!! predpolagam za6toto otsqkude bulva 4algiqta i ciganiqta i to tupite horra koitone razbirat ot muzika slu6t pomiqta i se radvat, aweohraosuznaite se weeeeeeeeee!!!!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    kakvo celi6 s tazi ,,tema,,?

Dream Theater - най-великата група? Не мисля.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Kevin Moore
    Guest
    emi zaslu6aite se v temite na pesnite, 4uite i drugi grupi i 6e si govorim, tova e moeto mnenie 4e Dream Theater mojde bi sa nai velikata grupa, emoje bisamo Queen moje da se sravnqvat s tqh, no ne kato stil a po tova koeto se sudurja v pesnite im, muzika tekstove.....!!!!

Град
    hubavo kakvo se iska ot nas

Kevin Moore
    Guest
    emi ni6to, prosto izrazqvam mnenie!!!

Град
    oki taka kaji 4e puska6 tema samo za tvoeto mnenie

Град
    are pove4e mneniq nqma da pi6a puk moje i nqkoi da e fen na grupata da ne ti razvalqm temata

Мега фен
    Сети се на 6-тото мнение.

Ами виж сега и аз много ги харесвам(ако не си личи ),но все пак не мога да твърдя ,че са най-великата група на всички времена по простата причина ,че всеки човек има свои фаворити,а аз не искам да налагам мнението си на никого. Да ,за мен са наистина велики,но аз или ти не сме ВСИЧКИ ,че да определяме.Всеки си има СВОЯ велика група .Точно поради тази причина няма ВЕЛИКА група,която да е харесвана от всички. В днешно време има страшно много добри групи...Преди също е имало такива - заради това няма група на ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.
    Малко хора ги харесват ,защото всеки има различен вкус.. някои дори не са ги чували може би,други пък не слушат такъв стил музика ; на трети не им допадат и така... поне аз така си го обяснявам де... Пък и не всеки е като теб или като мен и не всеки има същия вкус като нашия
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си