- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как преодолявате депресията ?
Хай ол =)
Искам да ви попитам какво правите,когато се чувствате депресирани.. когато се чувствате отхвърлени и самотни,когато нямате желание за нищо..дори и да излезете с приятели.Как преодолявате това?!
Седя си сама,спомням си разни моменти,мълча,гледам в точка и слушам балади от които ми става още по-кофти...![]()
Най-често като оставам сама, постоянно мисля разни неща, слушам музика или чета някоя книга (това най-много ме разведрява), а понякога просто излизам с приятели (колкото и да нямам желание) и се напивам - тъпо е но пък на мене ми помага
![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Ммм депреирана когато съм нервна,почвам да удрям по стената да разпускам нервиХодя да бягам докато не остана без дъх и нямам сили да търся любимият човек,който ме е наранил.Понякога уча и то мн,чистя...някак си отпуска ме...абе мн бързо свалям килограми....Абе гледам да насоча силите си към друга посока,да изразходя енергията си и да не правя опити да си върна човека,който обичам...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
tarsi6 pri4inata za depresiqta i q preodolqva6,kato se bori6 s vsi4ki sili![]()
Струва ми се, че повечето от вас описват как се справят с липсата на настроение, не с депресията...когато си депресиран не можеш да правиш почти нищо...не можеш да се храниш, да спиш, често гледаш само в една точка, не можеш да мислиш, плаче ти се, а нямаш сълзи, потиснат си, не искаш да излизаш, не искаш да виждаш никого и т.н. Често си обсебен от едни и същи мисли, проблеми или спомени, които ти се виждат болезнени и неразрешими...но депресия не се оправя чрез приятели, музика, книги и всякакви такива...трябва да се прави разлика, защото наистина е огромна...някои хора имат нужда и от психиатър, когато са депресирани, в такива случаи много често искаш да умреш, планираш самоубийство...смяташ, че никой не се интересува от теб, отчаян си, самотен си...така че няма точно определен начин, за да се справиш с депресията...това може да продължи седмица, месец или години наред...както идва...така и отминава...
Депресия...и как се справям ли?!Ами никак просто от опит знам,че нищо не помага.Нищо не те радва...Даже честно казано давам израз на чувствата си слушам тъжна музика и гледам да се депресирам още повече и ми минава по-лесно,колкото повече подтискаш това което ти е на душата,толкова по-зле става!![]()
mi moito re6enie e leko tupo no ili hodq na pezar ili qm ne6o sladko ili nai tupoto otivam na disko zabivam se s nqkoi i posle mn sujalqvam taka 4e purvite 2 suveta sa po dobri
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Така съм всеки ден даже и в момента просто много хора са виновни за моята депресия която няма и да отмине според мен а и неми пука .Се пак тва е живота той винаги ни мачка!Първоначално написано от Death^Forever
Как се спрям ли..с много зор. Бях забравил наскоро какво е да си самотен, да си депресиран, да не се радваш на нищо, да се усмихваш без причина, само и само да покажеш, че си добре и да се правиш, че нищо не е станало, да не ти се излиза с приятели, да пиеш (напиеш)...преди време приятелката ми скъса с мене и тези неща които изредих се случиха едно след друго. Първите дни се опитвах да си обясна грешката, която съм допуснал, но нямаше такава (според мен) и слушах нашите песни (които сме слушали заедно), гледам разни снимки (наши), сещам се за моменти с които съм бил с нея, чета в интернет разни безмислени теми, излизам с приятели и се напивам за да не мисля за това, гледам постоянно да съм навън, да не оставам сам, защото тогава ме обвземат мислите отново и се депресирам. Общо взето това е..![]()
Не се справям с нея ! До сега си спомням малко случаи, в които съм била в депресия... При последната не бях хапнвала нищо 2-3 дни... ако сложех нещо в устата си, веднага ми ставаше лошо и тичах в тоалетната... Плачех постоянно, не излизах, не се срещах с никой, стоях си постоянно в стаята... Не се чувствах жива... Доста време ми трябваше да я преодолея и сама незнам как стана... Просто времето лекува...
Надявам се никога вече да не изпадам в подобно състояние![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Мисля, че има такава тема.![]()
Цикля, мисля за какво ли не, ям мнооого...такива неща.
![]()