- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие как мислите?
Здравейте на всички! Имам едно питане към вас. Значи не мога да разбера гаджето ми..излизаме уж само двамата, но всеки път ще се намери да викне още някой негов приятел! И какво става..почват да си говорят, а аз седя буквално за красота!! Говорих с него, но той не вижда нищо нередно в това..Според вас това нормално ли е, защото според мен нещо куца..чудя се какво да правя, защото вече не издържам така..Е, кажете вие какво мислите![]()
mi te pove4eto mom4eta taka pravqt taka 4e ne se bezpoki i ti si vzimai priqtelki taka 6e ste kvit![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Naistina tova e seriozen problem
Mislq, che trqbva da pogovorish oshte vedn1j s priqtelq si. Obqsni mu, che ti bi iskala da prekarvate poveche vreme zaedno i sami. Za teb e vajno da spodelish s nego chyvstvata si.
Ima neshta, koito mojesh da gi kajesh samo na nego.. bez nikakvi svideteli. Zatova ste gadjeta- za da b1dete zaedno i da ste si dvamata. Sled vreme, ako reshite da napravite nqkakva po-golqma krachka, naprimer SEX... ti nqma da go delish s priqtelite mu, nali ? Vse pak toi trqbva da razbere, che bi bilo po-dobre da otdelq povechko vreme samo za teb, razbira se, neprenebregvaiki priqtelite si. Ako naistina te haresva i obicha, toi shte te razbere. Obqsni mu kakvo chyvstvash. Yspex!
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Ами аз съм на 16, той е на 22..но не мисля, че го е срам от мене..проблема ще е друг..а аз нямам нищо против приятелите му, те са страхотни, но..понякога искам просто да сме насаме..ще говоря пак с него пък..каквото ще да ставаПървоначално написано от e_l_i_z_a
благодаря ви за отговорите
![]()
Mm mila spox i moq beshe taka otnachalo.To i az bqh syshtata,ama vednaj govorihme i sega si izlizame samo dvamata.No mislq,che trqbva da pogovorish s nego ..... ili ne iska da e smao s teb ili mu e skuchno ili nz i az .. ponqkoga ne gi razbiram momchetata.Prosto mu kaji,che iskash da si samo s nego i ne ti e priqtno(znam go kakvo e i naistina e gadno).Uspeh
![]()
Напълно съм съгласна с [UN]HappY ! Вярно,от време на време е хубаво да се виждате и с други хора,но чак пък всеки път...Наистина говори с него,кажи му кое и защо не ти е приятно и как според теб е правилно да бъде...Напомни му,че любовта е свят за двамаИ на него предполагам няма да му е приятно ако каквото и да правите,все някоя твоя приятелка се "влачи" с вас,така не остава никакво време да си се видите,да общувате "пълноценно"
като влюбена двойка!Кажи му,например, че така се чувстваш просто като още една от приятелската му компания,а не като обичано момиче, кажи му,че не си усетила никакво по-специално отношение от това към обикновените му приятели и т.н.; абе с две думи , кажи му всичко,което си мислиш,обоснови се добре и ако това не подейства,започни и ти да си водиш приятелки на всяка ваша среща,просто да види какво е, може тогава да се осъзнае
Ако и това не подейства,по-добре си помисли заслужава ли си всичко това!Успех!
НЕ СЕ СБЪДВАТ САМО ЗАБРАВЕНИТЕ МЕЧТИ...
Най-добре когато той си повика приятел,свиквай да се включваш в разговора!
Благодаря на всички за съветите!! Днес говорих с него и се разбрахмемного, много съм ви благодарна! От сега нататък ще имаме повече време насаме..
![]()