.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Напред!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Напред!

Стая потънала в сивота,душа очернена от теб, очи жадни за любов...и ръце очакващи твоята прегръка.Това остана от мен в мига в който те видях с нея...Така щастливи и влюбени изглеждахте, че ми се искаше аз да съм на нейното място...но никога няма да бъда вече.
    Спомням си моментите прекарани с теб, под звездите на нашето местенце, там където се виждаше целия град, там където само звездите и луната ставаха свидетели на нашата любов, там където аз и ти бяхме сами, сами с чувствата си...Но това ще остане в миналото, поне за теб това ще бъде някакав спомен без значение а за мен това ще бъде най - скъпоценното което ще ми остане от теб!
    А сега напред, напред към бъдещето, но какво бъдеще без теб,та нали аз за теб живеех.За твоите прегръдки, за твоите целувки,за твоите очи...Макар че, ти едва ли осазнаваш колко ме нарани, аз ще продалжа да си те обичам както и преди, защотото макар и за малко ти си намерил нещо в мен с което сам те запленила а това ми дава стимул да продалжа напред!!!

Мега фен

Re: Напред!

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Стая, потънала в сивота,душа, очернена от теб, очи, жадни за любов...и ръце, очакващи твоята прегръка. Това остана от мен в мига, в който те видях с нея...Така щастливи и влюбени изглеждахте, че ми се искаше аз да съм на нейното място...но никога няма да бъда вече.
    Спомням си моментите, прекарани с теб, под звездите на нашето местенце, там, където се виждаше целият град, там, където само звездите и луната ставаха свидетели на нашата любов, там, където аз и ти бяхме сами, сами с чувствата си...Но това ще остане в миналото, поне за теб това ще бъде някакъв спомен без значение, а за мен това ще бъде най - скъпоценното, което ще ми остане от теб!
    А сега напред - напред към бъдещето, но какво бъдеще без теб, та нали аз за теб живеех. За твоите прегръдки, за твоите целувки,за твоите очи...Макар че ти едва ли осазнаваш колко ме нарани, аз ще продължа да си те обичам както преди, защотото макар и за малко ти си намерил нещо в мен, с което съм те запленила, а това ми дава стимул да продължа напред!!!
    Има буква "Ъ" в българската азбука, научи се да я пишеш. Просто корекции.

Град
    Bulgariq

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Стая, потънала в сивота,душа, очернена от теб, очи, жадни за любов...и ръце, очакващи твоята прегръка. Това остана от мен в мига, в който те видях с нея...Така щастливи и влюбени изглеждахте, че ми се искаше аз да съм на нейното място...но никога няма да бъда вече.
    Спомням си моментите, прекарани с теб, под звездите на нашето местенце, там, където се виждаше целият град, там, където само звездите и луната ставаха свидетели на нашата любов, там, където аз и ти бяхме сами, сами с чувствата си...Но това ще остане в миналото, поне за теб това ще бъде някакъв спомен без значение, а за мен това ще бъде най - скъпоценното, което ще ми остане от теб!
    А сега напред - напред към бъдещето, но какво бъдеще без теб, та нали аз за теб живеех. За твоите прегръдки, за твоите целувки,за твоите очи...Макар че ти едва ли осазнаваш колко ме нарани, аз ще продължа да си те обичам както преди, защотото макар и за малко ти си намерил нещо в мен, с което съм те запленила, а това ми дава стимул да продължа напред!!!
    Има буква "Ъ" в българската азбука, научи се да я пишеш. Просто корекции.
    Колко си конструктивна...ах....

Супер фен

Стая потънала в сивота,душа очернена от теб, очи жадни за любов...и ръце очакващи твоята прегръка.Това остана от мен в мига в който те видях с нея...Така щастливи и влюбени изглеждахте, че ми се искаше аз да съм на нейното място...но никога няма да бъда вече.
    Спомням си моментите прекарани с теб, под звездите на нашето местенце, там където се виждаше целия град, там където само звездите и луната ставаха свидетели на нашата любов, там където аз и ти бяхме сами, сами с чувствата си...Но това ще остане в миналото, поне за теб това ще бъде някакав спомен без значение а за мен това ще бъде най - скъпоценното което ще ми остане от теб!
    А сега напред, напред към бъдещето, но какво бъдеще без теб,та нали аз за теб живеех.За твоите прегръдки, за твоите целувки,за твоите очи...Макар че, ти едва ли осазнаваш колко ме нарани, аз ще продалжа да си те обичам както и преди, защотото макар и за малко ти си намерил нещо в мен с което сам те запленила а това ми дава стимул да продалжа напред!!!
    Cool!!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Абе в началото го бива, ама към края нещо губи смисъл. Пък и заглавието нещо не се вързва...
    I`m trying to make your dreams come true...

Страхотно е Криси ()
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    sofia
    mn e qko i spored men e poznato na mn hora
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

BLIND`FOREVAR
    Guest
    DA MN E DOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!

ETO EDNO ZA POTISNATI HORA

UMIRA6TA DU6A

w 4erna staq bez stakla
    stoq i pla4a bez da spra
    du6ata mi karwi sega,
    a az ne moga da q spra
    w 4erna staq bez stakla
    proronih karwawa salza
    ogledah se i bqh sama,
    sama sas swoqta taga
    ne iskah da sam wse taka,
    uwi towa e moqta urisana sadba
    I iskam da izbqgam ot SWETA......
    I ZNAM........
    kogato moeto sarze zaroweno e WAW prasta
    drug 6te nasledi moqta TAGA!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

ami ninam

^^kotenceto^^ mersi mili4ka,10x i na vsi4ki koito sa go haresali.Ne me interesuva kade sam dopusnala greshka vmesto ъ sum slojila а no smqtam che vsi4ki tuk gi int pravopisa tolkova mnogo kolkoto samiq text.!10x na vsi4ki!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си